Keystone logo

6 Master Opleidingen in Toerisme en Hospitality Park- en Recreatiemanagement 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Toerisme en Hospitality
  • Park- en Recreatiemanagement
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Toerisme en Hospitality Park- en Recreatiemanagement

Een master's degree is een uitdagende manier om je opleiding te bevorderen en te onderscheiden van de massa. Typisch het nemen van twee jaar full-time studie te voltooien, het verdienen van een master's zorgt ervoor dat u uw specialiteit op een professioneel niveau te begrijpen.

Dus, wat is een Master in Parks and Recreation Management? Rechtsgebieden zoals steden, provincies en gemeenten hebben vaak hele organisaties gewijd aan de verdere ontwikkeling en het onderhoud van recreatiegebieden. Een meester in deze specialiteit bereidt afgestudeerden aan de gemeenschap behoeften te dienen door het aanbieden van cursussen in public relations, gezondheid, park ontwerp, budgettering en project management.

Afgestudeerden zijn goed voorbereid om de verantwoordelijkheden die kunnen bestaan ​​uit de communicatie, de bouw, de evaluatie verkoper en event planning af te handelen. Hun opleiding helpt hen zich richten op het doel dat parken dienen, die in de meeste gemeenten is het verstrekken van een veilige, groene plekken waar mensen kunnen verzamelen en te genieten van sport, picknicks of een plek om te ontspannen.Velen zoeken deze carrière omdat het buiten vaak betekent het gaan, wat niet het geval is met de meeste andere office-gebaseerde banen.

Graduate collegegeld tarieven verschillen van die van undergraduate en in het algemeen hebben een garantie van één jaar. Aanvragers moeten proberen om hun verwachte maandelijkse uitgaven te berekenen om hen te helpen beslissen of ze willen schrijven als een full-of part-time student.

Afhankelijk van de sterke punten en de belangen van de afgestudeerde, sommigen gaan aan de slag voor de particuliere landschap architectenbureaus, waar ze ontwerpen, plannen en toezicht houden op de bouw en het onderhoud van de gemeenschappen. In grote steden, kunnen zij werken aan het herstel, retrofit of revitalisering projecten. In de publieke sector, kunnen zij programma's zoals plantsoenen, naschoolse programma's en seizoensgebonden planning beheren. Sommige afgestudeerden verhuizen naar leidinggevende functies waar ze serveren op een bord of toezien op een hele afdeling of organisatie.

Waar wil je parken en recreatiegebieden beheer studeren?Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.