Keystone logo

2 Master Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sportstudies Outdoorsporten 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sport- en bewegingsstudies
  • Sportstudies
  • Outdoorsporten
Vakgebieden
  • Sport- en bewegingsstudies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sportstudies Outdoorsporten

Een masterdiploma is een programma voor studenten met een bachelordiploma en wenst een dieper inzicht te krijgen in het onderwerp van hun keuze. Met deze graden kunnen studenten het gekozen onderwerp onderzoeken en posities op managementniveau binnen de sector nastreven.

Wat is een meester in buitensporten? Studenten die niets liever willen dan buiten te zijn en hun passie met anderen te delen, kunnen ontzettend veel plezier beleven aan het behalen van een Master in buitensport. Studenten kunnen cursussen volgen over natuurbehoud, lesgeven in de buitenlucht, specifieke buitensporten en meer. Dergelijke cursussen bereidt typisch studenten voor het ontwerpen en implementeren van programma's voor natuurliefhebbers. Het duurt studenten ongeveer twee jaar om een ​​masteropleiding in de buitensport te volgen.

Door het behalen van een Master in Buitensport kunnen studenten alle soorten buitenactiviteiten beheersen waar ze zowel in hun vrije tijd als in hun carrière van kunnen genieten. Bovendien leren studenten verschillende groepen mensen te onderwijzen. Afgestudeerden vertrekken doorgaans ook met een beter begrip van en waardering voor de natuurlijke wereld.

Een Master in Buitensport kan verschillende bedragen kosten voor elke student. Mensen die overwegen zo'n avontuur aan te gaan, moeten de schooltarieven en hun locaties van elke school bekijken om de kosten van het programma te bepalen.

Deze opleiding is perfect voor mensen die hun carrière buitenshuis willen doorbrengen. Afgestudeerden die een specialisatie in het onderwijs kiezen, kunnen kampdirecteuren worden voor traditionele zomerkampen. Nationale en nationale parken huren vaak afgestudeerden in met een Master in buitensporten om parkwachters te zijn. Verder kunnen afgestudeerden doorgaan met het leiden van avonturen voor volwassenen, zoals wandellessen en kajaktochten. Ongeacht het carrièrepad besteden deze professionals vaak veel van hun baan onder een blote hemel.

Of studenten nu in hun gemeenschap of in een heel ander land willen studeren, er is waarschijnlijk een Master in Outdoor Sports-programma voor hen. Verder kiezen sommige studenten voor een online optie. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.