Keystone logo

9 Master Opleidingen in Natuurwetenschappen Natuurkunde Optica 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Natuurwetenschappen
  • Natuurkunde
  • Optica
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Natuurwetenschappen Natuurkunde Optica

Sommige mensen kiezen ervoor om een ​​masterdiploma te behalen na het behalen van hun bachelordiploma. Een vereiste voor doctoraten, masters bieden vaak betere kansen voor degenen die ze verdienen. De mate duurt meestal tussen één en drie jaar om te voltooien.

Wat is een master in optica? Studenten die besluiten een masterdiploma in de optica te behalen, leren over het gedrag van licht, zicht en de eigenschappen van doorbuiging en transmissie. Enkele veel voorkomende cursussen die studenten kunnen volgen tijdens het behalen van de graad, omvatten optische golfvoortplanting, lasertechnologie, geometrische optica en afbeeldingssystemen en geïntegreerde fotonica. Sommige programma's vereisen een onderzoeksrapport of scriptie om af te studeren.

Een graad in optica leert studenten vaak een breed scala aan vaardigheden die kunnen leiden tot betere kansen op werk en salaris, zoals expertkennis op het gebied van nanofotonica en spectroscopie. Velen leren hoe ze medische problemen en ziektes kunnen diagnosticeren en hoe ze telecommunicatie kunnen gebruiken in de binnenlandse veiligheid. Het programma kan ook vaardigheden aanleren die individuen buiten hun carrière kunnen gebruiken, zoals betere communicatie.

Studenten die een postgraduaat in optica willen behalen, merken vaak dat de kosten variëren. Sommige landen vragen meer voor onderwijs en elke onderwijsinstelling rekent ook zijn eigen prijs aan. Bovendien zullen sommige studenten langere programma's kiezen en dus meer betalen.

Een masterdiploma in de optica kan leiden tot een reeks carrièremogelijkheden. Studenten kunnen technische managers of ingenieurs worden. Naast medische en biomedische technologie, kunnen afgestudeerden kiezen om te werken in glasvezel en communicatie, productie, consumententechnologie of hardware-ontwerp. Universiteiten, onderzoekscentra en ziekenhuizen zijn veel voorkomende plaatsen om werk te vinden, hoewel kleine en grote bedrijven en overheidsinstanties vaak ook posities hebben.

Sommige studenten kiezen ervoor om online naar de universiteit te gaan om meer flexibele mogelijkheden te creëren. Degenen die een fysieke locatie willen bezoeken, kunnen optica-programma's vinden op universiteiten over de hele wereld. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.