Keystone logo

6 Master Opleidingen in Duurzaamheidsstudies Sociale Duurzaamheidsstudies Ongelijkheidstudies 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Duurzaamheidsstudies
  • Sociale Duurzaamheidsstudies
  • Ongelijkheidstudies
Vakgebieden
  • Duurzaamheidsstudies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Duurzaamheidsstudies Sociale Duurzaamheidsstudies Ongelijkheidstudies

Een masterdiploma helpt een student om een ​​onderwerp verder te begrijpen dan een bacheloropleiding. Deze graduate degrees vereisen over het algemeen meer onderzoek en diepgaande studie. Bovendien openen masterdiploma's meestal boeiende loopbaantrajecten voor afgestudeerden die meer geneigd zijn om meer te betalen dan banen waarvoor alleen een bachelor nodig is.

Wat is een master in ongelijkheidsstudies? Deze masterprogramma's richten zich op de ongelijkheid die bestaat tussen mannen en vrouwen over de hele wereld. De cursussen kunnen ook gericht zijn op kruispunten van ongelijkheid, zoals ras, seksuele geaardheid en economische klasse. Studenten leren over de geschiedenis van deze ongelijkheid en bestuderen theorieën over hoe de gelijkheid in de toekomst kan worden vergroot. Studenten leren de samenleving te bekijken met behulp van sociale, culturele en economische lenzen om de krachten die ongelijkheid genereren te begrijpen. Veel Master in Inequality Studies-programma's duren twee jaar voor een voltijdstudent.

Studenten die een masteropleiding in ongelijkheidsstudies volgen, kunnen een gevoel van empathie ontwikkelen voor mensen die niet zijn zoals zijzelf. Dit gevoel kan hen goed van dienst zijn bij persoonlijke en carrière-inspanningen. Bovendien verlaten afgestudeerden meestal deze programma's met ongelooflijke onderzoeks- en communicatievaardigheden die waardevol zijn voor veel werkgevers.

Geen twee masteropleidingen in ongelijkheidsstudies kosten hetzelfde. Collegeprijzen kunnen variëren tussen landen, regio's en individuele universiteiten. Studenten dienen bij elke school na te gaan om de mogelijke kosten te bepalen.

Afgestudeerden met een Master in Onequality Studies kunnen een bloeiende sociale carrière hebben. Sommige afgestudeerden zijn directeuren of zelfs oprichters van non-profitorganisaties die met gemarginaliseerde mensen werken om een ​​meer rechtvaardige wereld te creëren. Anderen kunnen gaan werken binnen de welzijnsorganisaties van de overheid en teams van mensen beheren die rechtstreeks met mensen in nood werken. Nog andere mensen met deze graad werken in overheden als beleidsadviseurs. Deze adviseurs analyseren het voorgestelde beleid om de potentiële impact op gemarginaliseerde gemeenschappen te begrijpen.

Met online-programma's verdienen veel studenten hun Master in ongelijkheidsstudies op afstand. Anderen kiezen voor lokale universiteiten en sommige studenten reizen naar het buitenland voor hun studie. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.