Keystone logo

22 Master Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijsonderzoek Onderzoeksmethodieken 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Onderwijskunde
  • Onderwijsonderzoek
  • Onderzoeksmethodieken
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (22)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijsonderzoek Onderzoeksmethodieken

Op de meeste gebieden kan een masterdiploma worden behaald. Toegang tot een programma is meestal afhankelijk van het houden van een bachelor's degree. Studenten moeten meestal tussen 32 en 60 credit-uren van de studie voltooien.

Wat is een Master in onderzoeksmethodologieën? Deze programma's benadrukken meestal een breed scala aan onderzoeksmethoden, zowel kwantitatief als kwalitatief. Studenten die geïnteresseerd zijn in deelname aan een masteropleiding onderzoeksmethoden hebben meestal een sterke onderzoeksachtergrond. Veel studenten vinden het een geweldige opstap voor verdere doctorale studie. Individuen kunnen merken dat ze cursussen volgen, zoals onderzoeksmethoden in sociale wetenschappen, inleiding tot onderwijsstatistieken en inleiding tot lineaire modellen. Studenten worden vaak getraind in metingen, statistische methoden en onderzoeksopzet.

Afgestudeerden verwerven meestal veel overdraagbare vaardigheden. Ze kunnen projecten van begin tot eind leren beheren en voldoen aan interne en externe deadlines. Om succesvol te zijn, leren studenten meestal zelfgemotiveerd te zijn. Deze vaardigheden kunnen studenten helpen om doelen te bereiken in hun professionele en persoonlijke leven.

De kosten die verbonden zijn aan het behalen van een masterdiploma zijn afhankelijk van vele factoren. Locatie, lengte van het programma en benodigde cursussen zijn slechts enkele van die factoren. De beste manier van handelen is dat een potentiële student contact opneemt met zijn of haar school van keuze voor specifieke informatie over collegegeld en kosten.

Afgestudeerden kunnen normaal gesproken deelnemen aan toegepaste onderzoeksprojecten, beoordelingsinstrumenten ontwerpen en bouwen, gegevens analyseren en interpreteren en onderzoeksresultaten vertalen naar toepassingen in het onderwijs. Elke klus met de nadruk op onderzoek en analyse past meestal goed. Studenten kunnen merken dat ze werkzaam zijn als marktonderzoeksanalisten, professoren of sectoranalisten.

Studenten kunnen vinden mogelijkheden voor afstandsonderwijs of programma's volledig online aangeboden. De vele keuzes die tegenwoordig beschikbaar zijn, maken inschrijving veel gemakkelijker en meer aanpasbaar aan de behoeften van individuele studenten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.