Keystone logo

86 Master Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijsonderzoek 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Onderwijskunde
  • Onderwijsonderzoek
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (86)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijsonderzoek

Een master's degree is het resultaat van jarenlange studie in een graduate programma. Zo'n diploma kwalificeert afgestudeerden als experts in een bepaald vakgebied en kan hen op het goede spoor zetten om een ​​doctoraat te behalen.

Wat is een Master in onderwijsonderzoek? Deze opleiding kan de onderzoeksvaardigheden van studenten verbeteren omdat ze betrekking hebben op onderwijstheorieën en -systemen. Studenten moeten kunnen afstuderen met een diepgaand inzicht in hoe ze hun eigen onderzoek kunnen uitvoeren en analyseren om verbeteringen aan te brengen in educatieve en academische programma's. Vereiste cursussen in dit programma kunnen klassieke testtheorie, inferentiële statistieken, organisatietheorie, gegevensverzameling, parameterschatting en evaluatieontwerp omvatten.

Een diploma voor onderwijsonderzoek moet afgestudeerden voorbereiden op het personeel. Door hun cursussen kunnen studenten hun analytische, communicatie- en teamworkvaardigheden verbeteren, wat hen kan helpen bij het veiligstellen van een baan op onderzoeksgebieden na hun afstuderen.

Er zijn veel factoren, zoals of een student zich kan binden aan een fulltime schema, dat van invloed kan zijn op de programmakosten. De beste manier voor studenten om de kosten volledig te begrijpen, is door contact op te nemen met de school van hun keuze voor meer informatie.

Afgestudeerden met een diploma voor onderwijsonderzoek moeten werk kunnen vinden op verschillende gebieden en organisaties, waaronder universiteiten, financiële instellingen, schooldistricten, non-profitorganisaties of andere bedrijfssectoren. Ze vinden misschien werk als leerleiders, ontwikkelen nieuwe curricula voor scholen om te volgen, of dienen als adviseurs of raadgevers, en helpen onderzoeksresultaten toe te passen op situaties in de echte wereld. Andere mogelijke loopbanen zijn data-analist, onderzoekscoördinator, onderwijsadministrateur, hoofdonderzoeker en meetadviseur.

Onderzoeksprogramma's voor online onderwijs zijn beschikbaar op scholen over de hele wereld. Deze programma's kunnen vooral aantrekkelijk zijn voor studenten die een voltijdbaan hebben, op het platteland wonen of zich anders niet aan de traditionele collegeroosters kunnen binden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.