Keystone logo

19 Master Opleidingen in Energiestudies Energie Olie en Gas 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Energiestudies
  • Energie
  • Olie en Gas
Vakgebieden
  • Energiestudies (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Energiestudies Energie Olie en Gas

Veel mensen nastreven van een Master in Oil, Gas, en Energie kiezen om de energiemarkt, die onmisbaar is voor de wereldeconomie en een zeer lucratieve industrie te verkennen. Deze graad geeft waardevol inzicht in de industrie, met inbegrip van een overzicht van de hedendaagse problemen in de markt.

Wat is een Master in Oil, Gas, en Energie? Een geavanceerde graad is voortgezet onderwijs dat studenten kennis essentials zoals olie en gas contractenrecht, financiën en management accounting, operations management, en energie-economie zal uitrusten. Studenten zullen ook leren de elementaire bouwstenen van de milieu-management strategieën, zoals het people management en organisatieontwikkeling. Individuen kunnen werken aan carrières die een echt verschil in de toekomst van de duurzaamheid van de aarde zal maken.

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor een Master in Oil, Gas, en Energie cursus te volgen.Het programma leert een aantal vaardigheden, zoals marketing, methoden van onderzoek, strategisch management, carbon management en ondernemerschap, en de hedendaagse problemen in de olie, gas en energie. Daarnaast is er een meester in dit gebied individuen in staat stelt om snel te verplaatsen van de corporate ladder.

De kosten zullen variëren afhankelijk van de instelling, en het programma kan duren tussen de één en drie jaar. Om die reden is het essentieel dat u het programma grondig onderzoek om ervoor te zorgen dat het programma aangeboden past bij uw doelstellingen.

Afgestudeerden zijn in hoge vraag naar een aantal functies, zoals olie en gas analist, energie en manager duurzaamheid, project prestaties analist, en projectcoördinator. Studenten zullen de vaardigheden die nodig zijn om kwesties met betrekking tot het milieu en het klimaat aan te pakken.

Veel internationale opties zijn beschikbaar voor het programma uit een verscheidenheid van universiteiten.Online cursussen zijn een ideale keuze voor diegenen die wonen in afgelegen gebieden in de wereld met weinig toegang tot een faciliteit. Web-based opties ook tegemoet te komen aan personen die een flexibele planning vereisen. Aan de slag met een cursus, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.