Keystone logo

12 Master Opleidingen in Food and Beverage Studies Drankstudies Oenologie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Food and Beverage Studies
  • Drankstudies
  • Oenologie
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Food and Beverage Studies Drankstudies Oenologie

Een masterdiploma geeft de voltooiing van een graduate programma in een bepaald gebied. Deze programma's kunnen gemiddeld variëren van twee tot vier jaar en zijn verkrijgbaar bij universiteiten in veel verschillende landen.

Wat is een Master in oenologie? Dit programma richt zich op de wetenschap van wijn, en studenten ontwikkelen geavanceerde kennis over specifieke aspecten van het telen van druiven en het maken van wijn. Sommige onderwerpen die studenten bestuderen, zijn onder meer de fysiologie van de wijnstok, de gezondheid van de wijnstok, sensoriële wijn, en de wijnproductie. Afgestudeerden van dit curriculum hebben een groter vermogen om problemen in het maken van wijn en de wijnindustrie zelf te identificeren en op te lossen. Veel van de programma's omvatten onafhankelijke analyse en onderzoek op een specifiek gebied van de keuze van de student.

Studenten die het gebied van de oenologie bestuderen bouwen sterke analytische vaardigheden, die niet alleen belangrijk zijn in hun carrière, maar ook op andere gebieden van hun leven. Studenten krijgen ook het vermogen om een ​​groot aantal problemen op te lossen en technische vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om in de industrie te werken.

De hoeveelheid geld die nodig is om deze graad te behalen, verschilt van land tot school. Factoren zoals de status van de bewoner, de duur van het curriculum en de locatie van de school kunnen een enorme invloed hebben op het totale lesgeld.

Er is een gevarieerd aanbod aan carrièremogelijkheden voor degenen die afstuderen met een masterdiploma. Ze kunnen ervoor kiezen om aan de technische kant van de industrie te werken en verschillende soorten wijn te produceren. Ze kunnen ook beslissen om leiderschapskwaliteiten te gebruiken om een ​​wijnmakerij of wijngaard te beheren of om hun kennis te gebruiken als wijnconsulent of marketeer. Enkele typische functietitels kunnen bestaan ​​uit een wijnpromotor, een medewerker van een teler, een wijnmaker, een wijngaardmanager of een wijnmaker.

Een graad in oenologie kan worden verkregen bij een school in uw buurt of zelfs online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.