Keystone logo

9 Master Opleidingen in Technische studies Maritieme Techniek Oceaantechnologie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technische studies
  • Maritieme Techniek
  • Oceaantechnologie
Vakgebieden
  • Technische studies (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technische studies Maritieme Techniek Oceaantechnologie

Een meester 's degree is een gevorderde cursus van studies open voor studenten die een bachelordiploma hebben afgerond. De meeste masteropleidingen 's nodig hebben drie jaar in beslag, en meestal voorzien van een combinatie van lezingen en natuurlijk het werk met praktijkonderzoek. Een meester 's thesis wordt over het algemeen vereist als een onderdeel van het verdienen van de graad.

Sommige leerlingen vragen, "Wat is een Master in Ocean Engineering? " De mate, ook wel maritieme techniek, richt zich vooral op onderwijs en onderzoek met betrekking tot het ontwerp, de bouw en de exploitatie van zeeschepen en structuren. Onderwerpen binnen de studie van de oceaan techniek dekken het bereik van thermische, mechanische, elektrische en automatisering engineering als ze betrekking hebben op zee ambachtelijke energiecentrales en andere systemen.

Een Master in Ocean Engineering is een graad die goed kan dienen voor kansen in de maritieme industrie, waaronder olie en onderzoeksfaciliteiten gebouwd op het water en de schepen op zee.Specialisten in oceaan techniek beheersen meestal op een bepaald vakgebied in verband met golven, stromingen, en onregelmatige zeeën, evenals natuurlijk studies aan de macht productie en distributie in de maritieme omstandigheden. Geschoolde oceaan ingenieurs nodig zijn in bouwwerken in zee en oceaan schip energiecentrale operaties.

De kosten van een Master in Ocean engineering varieert groots afhankelijk van vele factoren, zoals waar het programma zich bevindt en nog veel meer. Er zijn veel factoren te overwegen bij het anticiperen op de kosten van een meester 's graad, met inbegrip van de tijd die nodig is om de studies met drie of vier jaar af te ronden.

Carrièremogelijkheden open voor een succesvolle afronding van een meester 's degree in de oceaan techniek behoren veel posities in de maritieme industrie velden en ministeries en agentschappen die de scheepvaart en marine defensie overzien.Niet alleen zeeschepen, maar ook maritieme constructies zoals olieplatforms en onderzoeksstations oceaan ingenieurs nodig hebben om de complexe systemen van de communicatie, elektrische energieopwekking en -distributie, en meer onderhouden en exploiteren.

Veel universiteiten over de hele wereld bieden een Master in Ocean Engineering. Programma van eisen variëren. Zoeken naar uw programma hieronder, en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.