Keystone logo

27 Master Opleidingen in Energiestudies Energietechniek Nucleaire Energietechniek 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Energiestudies
  • Energietechniek
  • Nucleaire Energietechniek
Vakgebieden
  • Energiestudies (27)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Energiestudies Energietechniek Nucleaire Energietechniek

Studenten die een master's degree na te streven op zoek zijn naar hun kennis en vaardigheden in een bepaald gebied van studie te verhogen. De meeste programma's vereisen een bachelordiploma in een verwante discipline. Een Master in Nuclear Energy Techniek kan een concurrentievoordeel bieden voor een loopbaan in het veld.

Wat is een Master in Nuclear Energy Engineering? Programma studies bestaan ​​van kennis en vaardigheden met betrekking tot nucleaire technologie en beleid. Cursussen kunnen reactor fysica, nucleaire brandstoffen en materialen, splijtstofcyclus, afvalbeheer en veiligheid. Discussies over de economische, sociale en politieke context voor kernenergie te bereiden afgestudeerden voor een geglobaliseerde industrie. Studenten verwerven vaardigheden in de techniek en de exploitatie van nucleaire systemen, monitoring en productieprocessen, wet- en regelgeving, technische criteria en de veiligheid van het ontwerp. Instructie in de verwevenheid van deze gebieden levert het vermogen om leiding te geven aan multidisciplinaire projecten.

Op persoonlijk vlak, de voordelen van de graad omvatten voortgang carrièremogelijkheden naast het vermogen te participeren in de ontwikkeling en verbetering van de systemen. Zowel werknemers en het publiek kan profiteren van een betere veiligheid methoden en verbeterde engineering design.

Programma's zijn wereldwijd verkrijgbaar en kosten is afhankelijk van de locatie en het curriculum. Studenten moeten hun mogelijkheden te onderzoeken om te bepalen welke optie het beste aansluit bij hun doelen.

Kernenergie wordt gebruikt in veel landen over de hele wereld, die een alternatief voor fossiele brandstoffen te voldoen aan de groeiende vraag naar energie-opwekking. Professionals nodig zijn in landen waar de ontwikkelingsplannen worden evenals toegepast op plaatsen waar kernenergie momenteel wordt gebruikt. Afgestudeerden in dienst zijn van nutsbedrijven, laboratoria, adviesbureaus, plantaardige ontwerpen bedrijven en overheids- en particuliere instanties.Jobs behoren ontwerp engineering en ontwikkeling, onderzoek, academische instructie, project of service management en werking van de installatie. Naast het gebied van energieopwekking worden deskundigen kernenergie nodig op het gebied van de geneeskunde, landbouw, productie en veiligheid.

Om je carrière in deze uitdagende wereldwijde industrie, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.