Keystone logo

4 Master Opleidingen in Technologiestudies Navigatietechnologie 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Technologiestudies
 • Navigatietechnologie
Vakgebieden
 • Technologiestudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Master Opleidingen in Technologiestudies Navigatietechnologie

  Het verwerven van een master's degree is een geweldige volgende stap na zijn afstuderen met een bachelor's degree. De mate beleggen typerend een tot drie jaar in beslag. Het verkrijgen van een master's degree leidt vaak tot een hoger niveau carrière met beter betaalde salarissen.

  Wat is een Master in Navigation? Deze graad richt zich op een gedegen opleiding van de navigatie en andere wetenschappelijke gebieden die gerelateerd zijn. Studenten kunnen ook bestuderen mobiele communicatie, radio- en niet-radio-gebaseerde technologieën voor plaatsbepaling onder andere dingen. Eenmaal voltooid, kan een student een uitgebreide kennis van de dingen zoals nautische reizen, vliegreizen en aeronautische telecommunicatie.

  Verdienen uw Master in Navigation kan u helpen op vele manieren. U vindt er een enorme kennis van de navigatie te hebben. Dit kan leiden tot een succesvolle en bevredigende carrière kansen om vooruit mede op basis van je diploma. Deze ontwikkelingen leiden tot loonsverhogingen en een gevoel van voldoening.

  De kosten van je master kan sterk variëren. Sommige factoren die de kosten van het verkrijgen van je diploma kan bepalen, zijn het land waar u het nastreven van je diploma in, welke instelling je kiest, en de hoeveelheid tijd die het kost om je diploma te voltooien.

  Wanneer u uw Meester in Navigation hebt verdiend, zal je een aantal keuzes voor uw carrière. U kunt werken als een luchtverkeersleiding persoon of u kunt een carrière op zee te kiezen. Werkgelegenheid opties zijn kansen met fabrikanten van vliegtuigen, luchtvaart telecommunicatiebedrijven, en luchtvaartmaatschappijen als offshore patrouillevaartuigen, passagiersschepen of onderzoeksschepen. Sommige carrières geven de afgestudeerde de mogelijkheid om te reizen op marine schepen of binnenschepen, of werken met grond onderhoud of consulting groepen.

  Er zijn een verscheidenheid van scholen die u kunnen helpen uw diploma te behalen.Vaak instellingen bieden flexibele studies die u zal toelaten om uw werk voort te zetten op zee of in de lucht tijdens het werken aan je diploma. Met deze programma's kan de mate algemeen voltooid in de loop van twee jaar. Om te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.