Keystone logo

94 Master Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Muziekuitvoering 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Podiumkunsten
  • Muziek
  • Muziekuitvoering
Vakgebieden
  • Podiumkunsten (94)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Muziekuitvoering

Een Master in Music Performance bereidt studenten voor op het volgen van verschillende carrières in de muziekindustrie door het lesgeven in muziektheorie en -techniek, en geeft studenten de gelegenheid om hun vaardigheden in koor- en orkestopstellingen te oefenen.

&nbsp

Wat is een meester in muziekprestaties? Een Master in Muziekperformance is een programma dat studenten muziektheorie, solorepertoire en -prestaties, pedagogiek, dictie en muzikale training leert die relevant zijn voor het individuele vakgebied dat wordt nagestreefd. Studenten kunnen kiezen uit verschillende hoofdvakken, waaronder hobo, stem, cello, klarinet, hoorn, fagot, tuba, trompet, altviool, harp, hobo, contrabas, orgel, piano en meer. Studenten kunnen werken aan een breed scala aan carrièremogelijkheden binnen het muziekveld.

&nbsp

Studenten die een masteropleiding in de muziekperformance volgen, hebben baat bij het aanleren van relevante vaardigheden die hen in staat stellen om competente professionele loopbanen in de muziekindustrie na te streven. Na succesvolle afronding van het programma, zullen studenten worden uitgerust met de vaardigheden en het vertrouwen die ze nodig hebben om succesvol te worden in de muziekindustrie.

&nbsp

De kosten van een Master in muziekuitvoering variëren aanzienlijk, afhankelijk van de individuele instelling en het land waar deze is gevestigd. Studenten kunnen verwachten dat ze het programma binnen twee tot vijf jaar zullen afronden, afhankelijk van of ze voltijds of deeltijds zijn.

&nbsp

Met een Master in muziekuitvoering kunnen studenten carrièremogelijkheden zoeken op veel verschillende gebieden, zoals: onderwijs, muziekuitvoering, persoonlijke vocale coaching, componeren, kunstbeheer, audioproductie, collaboratieve pianist, akoestisch medewerker, begeleider, auteursrechtadviseur, tekstdichter en dirigent. Studenten die carrière willen maken in de muziekindustrie zullen meer succes hebben bij het behalen van een masterdiploma in muziekuitvoering.

&nbsp

Een Master in Music Performance kan veel kansen bieden voor een verscheidenheid aan muziekgerelateerde carrières. Als je een Master in Music Performance wilt volgen, zoek dan hieronder naar je programma en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.