Keystone logo

19 Master Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Muziekwetenschappen 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Podiumkunsten
  • Muziek
  • Muziekwetenschappen
Vakgebieden
  • Podiumkunsten (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Podiumkunsten Muziek Muziekwetenschappen

Musicologie is een wetenschap die muziek bestudeert op een hoog academisch niveau. Het heeft vele definities die verschillende scopes hebben: van de smalle begrip van Musicologie als een studie van de muziekgeschiedenis van de westerse cultuur aan de brede scope van Musicologie zijnde een diepe en uitgebreide studie van de muziek, waar het onderzoek wordt uitgevoerd op vele niveaus. Met een Master in de Musicologie, studenten zijn in staat om zich te specialiseren in het gebied, dat in hun interesses en talenten.

Sommige van de disciplines die helpen bij de uitgebreide studie van de muziek zijn culturele studies en semiotiek, etnologie en culturele antropologie, kan psychologie, neurowetenschappen, en zelfs wiskunde helpen bij het snijden tot de kern van de muziek. Het bestuderen van verschillende aspecten in een Master in de Musicologie programma kan de student het land in de traditionele gebieden van de muziektheorie, analyse en compositie van de muziek.Maar de andere mogelijke uitkomst van het toepassen van verschillende methoden om de studie van de muziek kan worden interdisciplinaire studies, waaronder taalkunde, literatuur, theater, beeldende kunst, religie, evenals de psychologie, het creëren van een breed scala aan carrièremogelijkheden voor afgestudeerden van de Master in de Musicologie programma .

Zoals u kunt zien, zijn er tal van manieren om de kennis die wordt geleverd samen met muziek van toepassing, en de informatie over de Master Muziekwetenschap's hieronder kunnen u helpen uw specifieke voorkeuren te bepalen. Don 't aarzelen om op de Master Muziekwetenschap programma dat u wilt en contact opnemen met de betrokken persoon op de school door het sturen van de "Verzoek om meer informatie " vorm!