Keystone logo

39 Master Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen Muziekonderwijs 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Onderwijskunde
  • Onderwijzen
  • Muziekonderwijs
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (39)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen Muziekonderwijs

Een masteropleiding is bedoeld om gekwalificeerde kandidaten aanvullende opleidingsmogelijkheden te bieden. Deze graduate programma's hebben de neiging om gerelateerde niet-gegradueerde studies of professionele ervaring voor inschrijving te vereisen.

Wat is een Master in muziekonderwijs? Muziekeducatie kan worden beschouwd als de overdracht van informatie over muzikale expressie. Dit kan worden uitgevoerd in hedendaagse academische instellingen, zoals scholen, of in opkomende educatieve platforms, zoals peer learning op basis van internet. Er zijn verschillende opties beschikbaar in deze algemene categorie van studie, de meest prominente afdelingen zijn de Master of Music met een focus op onderwijs en de Master of Education in Music. Gemeenschappelijke cursussen in de meeste programma's zijn pedagogie, beginselen van muziekeducatie, muziekwetenschap en onderzoek.

Geleerden in dit type programma zijn vaak beschikbaar om een ​​persoonlijke muziekpraktijk te onderhouden en hun expressieve en technische capaciteiten verder te ontwikkelen. Je zou ook een groter netwerk van medewerkers kunnen vinden om hun kunst te verbeteren, inclusief leeftijdsgenoten en instructeurs. De gewoonlijk verworven pedagogische vaardigheden kunnen helpen om muziek te delen met vrienden en studenten.

Het is belangrijk om de lessen van elk programma afzonderlijk te controleren. Prijzen kunnen gebaseerd zijn op verschillende factoren, zoals de natie waarin de school is gevestigd en de faciliteiten, zoals laboratoria, waartoe studenten toegang hebben.

Nieuwe afgestudeerden met een Master in muziekeducatie vinden misschien werk in het kantoor van een muziekcentrum. Deze administratieve functies kunnen taken omvatten zoals gemeenschapsbereik, programmaplanning en facility management. Tutoring is een andere veelvoorkomende instapmogelijkheid voor muziekdocenten. Dit kan worden gedaan via een gevestigde school of reclame als freelancer. Afgestudeerden met professionele ervaring of aanzienlijke persoonlijke prestaties konden posities vinden in onderwerpen als muziektheorie, -prestaties of -onderwijs op scholen, hogescholen of universiteiten.

Men zal waarschijnlijk veel opties vinden voor online muzieklessen en in traditionele klasseformaten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.