Keystone logo

33 Master Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Multimedia 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Media
  • Multimedia
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (33)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Multimedia

Na het behalen van een bachelordiploma kan men ervoor kiezen om een ​​masterdiploma na te streven, het eerste niveau van doctoraalstudie vóór het doctoraatsniveau. Het is voor diegenen die op zoek zijn naar een hoger kennisniveau in een bepaald onderwerp of interessegebied.

Wat is een master in multimedia? Afhankelijk van de programmafocus, bereidt de opleiding studenten voor op een loopbaan in ontwerp, communicatie of computergebruik. De rode draad is de behoefte om nieuwe informatietechnologieën te begrijpen en hoe ideeën en berichten effectief via het medium kunnen worden overgebracht. Ontwerpcursussen kunnen bestaan ​​uit advertenties, videobewerking, digitale marketing en beheer van sociale media. Communicatiecursussen kunnen journalistiek, marketing, reclame en audiovisuele communicatie omvatten. Computeren kan betrekking hebben op business, computer engineering, 3D-modellering en ontwikkeling van webcontent.

Geleerden die studies volgen voor een Master in Multimedia, leren over internet en nieuwe mediatechnologieën, evenals de vereiste inhoud, met name video, audio en animatie. Ze leren ook hoe ze software kunnen gebruiken om geluid, afbeeldingen of code te bewerken en de nodige kennis opdoen om een ​​multimedia-gerelateerd bedrijf te bedienen.

De onderwijskosten zullen variëren, afhankelijk van de instelling en het land waarin deze zich bevindt. Programma's lopen over het algemeen tussen één en drie jaar. Toekomstige studenten moeten grondig onderzoek doen naar mogelijke academische programma's voordat ze worden toegepast.

Het Master in Multimedia-programma bereidt cursisten met een ontwerpfocus voor op loopbanen bij het maken van producten zoals elektronische media, games en educatieve bronnen. Sommige carrièremogelijkheden omvatten ontwerper van computerspellen, animator, data-visualizer, ontwerper van bewegingsgrafieken, uitzendontwerper en webontwerper. Communicatie loopbaankeuzes kunnen betrekking hebben op journalist, marketingcommunicatie of reclameprofessional of audiovisuele communicator. Computing-gerelateerde rollen kunnen betrekking hebben op een digitale marketeer, een software-engineer, een systeemingenieur, een data-wetenschapper of een game-ontwikkelaar.

Master in Multimedia-programma's zijn verkrijgbaar bij verschillende instellingen over de hele wereld, hetzij op de campus of online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.