Keystone logo

22 Master Opleidingen in Biowetenschappen Moleculaire wetenschappen Moleculaire Biowetenschappen 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Biowetenschappen
  • Moleculaire wetenschappen
  • Moleculaire Biowetenschappen
Vakgebieden
  • Biowetenschappen (22)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Biowetenschappen Moleculaire wetenschappen Moleculaire Biowetenschappen

Een Master of Science is een postgraduaat diploma die twee jaar van toegewijde scholing vereist voor studenten om te ontvangen. Om een ​​MSc-programma te starten, moeten studenten eerst een bacheloropleiding hebben behaald in een gerelateerd vakgebied. Terwijl het behalen van een MSc een inzet is, is het een die in de toekomst kan uitkiezen in termen van carrièremogelijkheden.

Wat is een MSc in Moleculaire Bioscience? Dit geavanceerde onderwijsprogramma biedt studenten een diepgaand onderwijs in moleculaire biologie, biochemie, celbiologie, genetica, microbiologie en fysiologie. Studenten leren hoe ze wetenschappelijke computermethoden gebruiken om celontwikkelingen en mutaties beter te begrijpen en hoe deze mutaties kunnen worden gebruikt om ziekten op het moleculaire niveau te bestuderen. Studenten bestuderen ook hoe medicijnen effectiever kunnen worden met dezelfde methoden.

Scholieren die een MSc in Moleculaire Bioscience behalen, zijn in staat om de kennis te verwerven die nodig is om nieuwe innovaties op hun gebied te maken.Deze studenten studeert ook af met de vaardigheden die nodig zijn om te werken als wetenschappers en onderzoekers, die hen kunnen helpen bij het maken van werkgevers heel gewenst.

De kosten om een ​​MSc te behalen hangt vaak af van de universiteit of de universiteit, evenals de student's mogelijkheid om zijn of haar diploma op tijd af te ronden. Studenten moeten spreken met scholen die hen interesseren om meer informatie over kostenverwachtingen te ontvangen.

Met hun hoog niveau van opleiding zijn afgestudeerden met een MSc in Moleculaire Bioscience vaak hoog gekwalificeerd voor carrières in wetenschappelijk onderzoek, wild en natuurbescherming, liefdadigheidsorganisaties, milieuadvies, farmacologie, ecotoerisme en alternatieve energie-initiatieven. Afgestudeerden kunnen kiezen om te werken als universitaire professoren, milieu-onderzoekers, pathologen, forensische onderzoekers en farmaceutische ontwikkelaars. Sommige studenten kunnen ook kiezen om de biowetenschappen verder te studeren en hun opleiding voort te zetten in het nastreven van een doctoraat.

Sommige scholen bieden online- en afstandsonderwijslessen, zodat programma's deelnemers hun graad kunnen verdienen op een manier die met hun drukke leven werkt. Als u vandaag uw MSc in Moleculaire Bioscience wilt beginnen, zoek dan naar uw programma hieronder en contacteer direct het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.