Keystone logo

18 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Geschiedenis Moderne geschiedenis 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Geschiedenis
  • Moderne geschiedenis
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Geschiedenis Moderne geschiedenis

Masteropleidingen zijn beschikbaar voor studenten die een bacheloropleiding hebben voltooid in een gerelateerd vakgebied. Degenen die ingeschreven zijn verkennen gedetailleerde theoretische onderwerpen en worden uitgedaagd om competenties te tonen met hun cursussen. Deze programma's vereisen typisch twee extra jaar voltijdse studie om te voltooien.

Je mag zich afvragen wat een Meester in de moderne geschiedenis is? Het lijkt erg op een algemeen geschiedenisprogramma, maar is vooral gericht op problemen die verband houden met de laatste twee eeuwen. Studenten besteden tijd om belangrijke gebeurtenissen te onderzoeken die de moderne wereld hebben gevormd. Onderwerpen omvatten vaak politieke trends, conflicten en economische systemen. Sommige programma's hebben een globale aanpak en verken diverse culturen en evenementen. Anderen zullen zich bezighouden met westerse krachten zoals Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Ongeacht de snelle technologische vooruitgang en culturele uitbreiding domineren veel discussies.

Onderzoek is een belangrijk onderdeel van deze programma's, en studenten ontwikkelen analytische vaardigheden door hun onderzoeksoefeningen. Ze leren om informatiebronnen kritisch te beoordelen en te categoriseren op basis van authenticiteit. Studenten leren ook hoe ze nauwkeurige records houden en hun schrijf- en communicatievaardigheden verbeteren.

De kosten voor collegegeld en vergoeding worden door de universiteiten vastgesteld. De geïnteresseerden zouden contact moeten opnemen met de toelatingsafdelingen van de onderzochte instellingen.

Na afronding van een van deze diploma's zijn afgestudeerden bereid voor een verscheidenheid aan beroepen. Sommigen worden opvoeders en onderwijzen op verschillende niveaus van de publieke en private onderwijssystemen. Afgestudeerden kunnen ook werken om nieuwe educatieve middelen te ontwikkelen. Hun analytische mogelijkheden stellen hen in staat om leerboeken en leermateriaal te kritiseren, te bewerken en te schrijven. Sommigen werken als journalisten op gebieden die verband houden met actuele gebeurtenissen.Anderen zijn werkzaam in musea als curatoren of sprekers over speciale thema's van historisch belang.

Het is belangrijk om zoveel mogelijk mogelijkheden te overwegen alvorens te beslissen over een specifiek programma. Als u geen werk kunt maken of reist voor traditionele lessen, kunt u profiteren van een online universiteit. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.