Keystone logo

78 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Geestelijke studie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Theologie
  • Geestelijke studie
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (78)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Geestelijke studie

Het verkrijgen van een master's degree is een doel dat veel studenten bereiken in hun geavanceerde educatieve studies. Het biedt extra intensieve studie boven een standaard vierjarige opleiding, het geven van meer carrièremogelijkheden voor de student. De typische tijd om het programma te voltooien twee jaar.

Wat is een meester in het ministerie? Een Master in Ministerie is een geavanceerde graad in de bijbelse studies, samen met een concentratie in het beroepsonderwijs praktijken om studenten voor te bereiden op een lange carrière in het veld. Het omvat een theologisch geaard curriculum tot een dieper begrip van de Bijbel te ontwikkelen die verder gaan dan een bachelor's degree. Het bieden van praktische en ervaringsgerichte instructie in de bediening diensten, de mate bevat ook studie in religieuze cultuur en begrip.

Een student kan kiezen om dergelijke graad te verkrijgen om verschillende redenen.Met een diepgaande bijbelse en ministerie achtergrond, zullen de studenten de kennis en communicatieve vaardigheden te krijgen op de behoeften van de ministeriële voor kerken en gemeenschappen kleine en grote dienen. Het verwerven van vaardigheden in de discipline draagt ​​bij aan het vermogen om geloof te communiceren en opent deuren in een breed scala van private en publieke instellingen.

De kosten van het programma worden gevarieerd afhankelijk van de locatie en de duur van de studie. Neem contact op met de administratiekantoren van potentiële scholen en universiteiten voor specifieke vragen over de kosten.

Een Master in ministerie zal bieden mensen een scala aan mogelijkheden voor de werkgelegenheid. Veel houders mate zullen kiezen om de leider en minister van een kerk en de gemeente te worden. Non-profit organisaties zullen ook openingen voor studenten die dit type achtergrond. Een pad in het onderwijs is een andere populaire carrière, waarbij afgestudeerden bijbelse of ministerieel studies aan private en publieke hogescholen en universiteiten kunnen leren.Een student kan ook op zoek gaan naar een doctoraat te openen geavanceerde functies met een nog hogere salarissen.

Universiteiten over de hele wereld bieden dit soort programma's dat veel succesvolle carrière te lanceren. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.