Keystone logo

24 Master Opleidingen in Rechtenstudies Studies internationaal recht Milieurecht 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Rechtenstudies
  • Studies internationaal recht
  • Milieurecht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (24)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Rechtenstudies Studies internationaal recht Milieurecht

Als studenten volledige undergraduate studie en voel de neiging om hun opleiding voort te zetten in een meer gerichte en geavanceerde instelling, kunnen ze beginnen te zoeken naar een masteropleiding die hun belangen en academische kwalificaties past. Een master in het milieurecht kan worden verkregen bij de keuze van geaccrediteerde universiteiten en instellingen over de hele wereld van een student.

&nbsp

Wat is een meester in het milieurecht? Milieurecht is een groeiende juridische sector, die de regulering van de natuurlijke hulpbronnen, milieubeleid, en de initiatieven klimaatverandering gaat. Enkele aandachtsgebieden binnen een Master in het milieurecht onder meer duurzame ontwikkeling, milieubeleid, en olie, gas, en energierecht.

&nbsp

De juridische sector voor het milieurecht is aanzienlijk gegroeid in de afgelopen jaren. Studenten die een master in het milieurecht worden vaak blootgesteld aan nieuwe carrière mogelijkheden in de huidige competitieve rechtssysteem.

&nbsp

De kosten van het verkrijgen van een master in het milieurecht zal sterk afhangen van de school een leerling kiest voor hun studie. De betaalde collegegeld en vergoedingen bedrag zal sterk variëren in verschillende regio's op basis van referenties elke school's en programma-erkenning. Studenten moeten werken met de financiële functie van de gekozen instelling om een ​​nauwkeuriger kosten van deelname te bepalen.

&nbsp

Bij het vergelijken van de vele Master in Environmental Law programma's die beschikbaar zijn in de hele wereld, moeten de leerlingen alle factoren, zoals voordelen van het programma, carrièremogelijkheden, en de kosten af ​​te wegen voordat u een instelling te wonen. Studie binnen een milieu-diploma rechten kunnen ook juridische stichtingen, behoud, ontwikkeling regelgeving, en het internationaal recht. Gemeenschappelijke carrière na je afstuderen nagestreefd onder beheer van hulpbronnen, ruimtelijke ordening, en het beleid setting voor behoud en aanverwante gebieden.

&nbsp

Met behulp van een online formulier in te passen, kunnen de studenten meer informatie over hun gekozen programma. Wet programma milieu worden online aangeboden en in persoon, afhankelijk van de universiteit en cursussen pad gekozen. Voor het aanvragen van een master in het milieurecht, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.