Keystone logo

25 Master Opleidingen in Technische studies Civiele Techniek Mijnbouwkunde 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technische studies
  • Civiele Techniek
  • Mijnbouwkunde
Vakgebieden
  • Technische studies (25)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technische studies Civiele Techniek Mijnbouwkunde

Een master's degree vereist meestal ongeveer twee jaar om te voltooien. Het is een uitstekende manier om meer te weten te komen over een gekozen veld en om werkgelegenheidsgegevens te verbeteren. Deze hogere opleidingsprogramma's vereisen vaak dat studenten een bacheloropleiding als vereiste vereisen.

Precies wat is een master in mijnbouwkunde? Dit soort diploma stelt studenten in staat om meer te leren over het proces van extractie van hulpbronnen, evenals hoe efficiëntie, productie en duurzaamheid kunnen worden gefinancierd. Studenten leren meestal over de principes van techniek en hoe ze zich toepassen in een mijnbouwcontext om tools, processen en technieken te ontwerpen en verbeteren. Zij kunnen een aantal technische subdisciplines bestuderen, waaronder mechanische, chemische, elektrische, geofysische, computer- en systeemtechniek.

Welke voordelen zijn er beschikbaar voor degenen die een diploma op dit gebied afronden?Veel studenten vinden dat de studie van engineering hen in staat stelt hun kritische denken, probleemoplossing, analyse, ontwerp en wiskundige vaardigheden te versterken. Daarnaast kan een meestersgraad zeer gunstig zijn in een jobjacht.

Degenen die op zoek zijn naar een mijnbouw techniek programma moeten onthouden dat de uiteindelijke prijs van een diploma verschilt van programma tot programma. Studenten moeten grondig financieel onderzoek doen alvorens te beslissen om in te schrijven bij elke instelling, rekening houdend met materiële prijzen, extra kosten en collegegeld.

Veel banen zijn open voor afgestudeerden in mijnbouwkunde. Veel studenten gaan aan het werk voor mijnbouw- en hulpstoffenwinning bedrijven, hoewel sommigen ervoor kiezen om posities te nemen met onderzoeksgroepen of regelgevende instanties. Afgestudeerden kunnen ontwerpers, managers, ingenieurs, analisten, consultants, en meer worden; Zij kunnen ook kiezen om hun opleiding voort te zetten door een PhD in engineering of een verwante discipline te behalen.

Als u denkt dat u een mijnbouw engineering master wil volgen, kunt u hier beginnen. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.