Keystone logo

22 Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Ontwikkelingsstudies Migratiestudies 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Ontwikkelingsstudies
  • Migratiestudies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (22)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Ontwikkelingsstudies Migratiestudies

De meeste masters worden aangeboden als een Master of Arts of een Master of Science. Afhankelijk van de gekozen carrièreroute kan een master iemands carrière stimuleren of eerder gesloten deuren openen.

Wat is een master in migratiestudies? Onderzoek is een groot onderdeel van deze graad. Studenten leren immigratiebeleid, onderzoeksmethoden, arbeidsmigratie, verplaatsing en ontwikkeling in de moderne wereld en wereldwijde trends. Individuele cursuspaden kunnen worden aangepast, afhankelijk van de interesses van de geleerde en toekomstige carrièredoelen. Studenten leren verschillende aspecten van recht en beleid en hoe ze in het veld kunnen oefenen. De meeste opleidingen zijn in twee jaar voltooid en bevatten een proefschrift. Velen bieden ook een mogelijkheid om in het buitenland te studeren.

Het programma leert deelnemers campagne voeren en pleitbezorging uitvoeren. Het leren van goede onderzoeksmethoden helpt niet alleen in het gekozen loopbaanveld, maar helpt studenten ook andere dingen in hun leven goed te onderzoeken die profiteren van kwaliteitsinformatie uit de gezondheidszorg en het kopen van auto's tot het bezitten van een huis.

Om u financieel voor te bereiden, onderzoekt u de verschillende beschikbare opties, van de verschillende kosten tot de vereiste cursusbelasting, voordat u een beslissing neemt over het juiste programma voor de student en zijn of haar budget. Naar school gaan voor een huidige kostenverlaging wordt ook voorgesteld.

Programma-afgestudeerden hebben hun Master in Migration Studies gevolgd en zijn doorgegaan met hun opleiding tot artsen en advocaten. Velen zijn ook gaan werken voor wereldwijde organisaties zoals het Relief and Works Agency van de Verenigde Naties. Loopbaanpaden in mensenrechten, immigratie, humanitair en vluchtelingenwerk zijn allemaal haalbare opties. Veel gouvernementele en niet-gouvernementele organisaties en instanties bieden potentiële kansen op werk voor afgestudeerden. Grassroots-organisaties, ondernemerschap, journalistiek en diplomatie bieden aanvullende carrièrekeuzes.

Programma's zijn beschikbaar in verschillende universiteiten over de hele wereld of online voor de student die een flexibel schema nodig heeft. Om het proces te starten, zoek je naar je programma hieronder en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.