Keystone logo

39 Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Midden-Oostenstudies 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Locatiestudies
  • Midden-Oostenstudies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (39)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Midden-Oostenstudies

Een masterdiploma is een geavanceerde academische benaming die wordt verleend aan personen die effectief een uitgebreide studie voltooien in een bepaald vakgebied of een bepaalde sector. De meeste masteropleidingen duren ongeveer twee jaar, en bouwen meestal voort op de kennis die is opgedaan in een gerelateerde bacheloropleiding.

Wat is een Master in Middle East Studies eigenlijk? Dit rigoureuze programma neemt over het algemeen twee jaar in beslag en omvat een breed overzicht van onderwerpen die relevant zijn voor het Midden-Oosten. Studenten in een dergelijk programma moeten verwachten dat het Midden-Oosten geschiedenis, islamitische en religieuze studies, Midden-Oosterse kunst en archeologie, en een verscheidenheid aan talen en opmerkelijke literaire werken geschreven in het Arabisch, Hebreeuws, Perzisch en Turks. Extra aandacht zal worden geschonken aan oude culturen zoals Egyptologie en Assyriologie, evenals de economische belangen die van belang zijn voor dit gebied.

Succesvolle afgestudeerden van een Master in Middle East Studies-programma zijn voorbereid op een breed scala van wereldwijde posities. Ze worden ook meestal eerder ingehuurd en kunnen hogere salarissen opdragen dan die zonder graden of die in mindere mate.

De kosten voor het behalen van een Master in het Midden-Oosten Studies variëren op basis van verschillende sleutelfactoren, waaronder de duur van het programma, de regio waar het wordt aangeboden en het prestige van het programma zelf en de school die het aanbiedt.

Veel afgestudeerden van masteropleidingen in het Midden-Oosten vinden werk in het hoger onderwijs of als culturele liaisons of analisten, terwijl anderen werk vinden in consulting, vertalingen, buitenlandse diensten, niet-gouvernementele organisaties of in de privésector. Anderen gebruiken de graad nog steeds als middel om een ​​meer gevorderd diploma te behalen.

Als een Master in Midden-Oosten studies klinkt als de juiste manier van handelen voor jou, ga dan naar onze uitgebreide wereldwijde directory met programma's en gebruik het leadformulier om er een te vinden die het beste bij je past. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.