Keystone logo

24 Master Opleidingen in Natuurwetenschappen Biologie Microbiologie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Natuurwetenschappen
  • Biologie
  • Microbiologie
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (24)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Natuurwetenschappen Biologie Microbiologie

Een master's degree is een type afgestudeerde certificering die wordt verdiend nadat de studenten een opleiding hebben gevolgd die ongeveer twee jaar duurt. Over het algemeen geeft deze graad aan dat een student een hoog niveau van bekwaamheid op zijn of haar gekozen veld heeft behaald.

Precies wat is een Master in Microbiologie? Dit type diploma is bedoeld om studenten te helpen om op een zeer kleine schaal alles over biologie te leren. Microbiologie omvat de studie van bacteriën, virussen, amoebassen, schimmels, algen, en zelfs sommige planten en dieren; Het kan zich concentreren op enkelvoudige organismen of op specifieke componenten van multicellulaire organismen. Studenten kunnen de omgevingen bestuderen waarin microben leven, evenals organische chemie, evolutie of cellulaire structuur. Sommige programma's bieden speciale aandacht, zoals biologie-opleiding of biotechnologie.

Een aantal voordelen zijn beschikbaar voor degenen die een diploma in de microbiologie afronden.Bijvoorbeeld, studenten kunnen hun kritische denken en probleemoplossende vaardigheden een boost geven. Daarnaast kunnen studenten hun professionele kennisbasis verbeteren, waardoor ze een carrière kunnen volgen binnen het gebied van microbiologie.

De kosten van een microbiologie meestersgraad zullen afhangen van alles van de beschikbaarheid van financiële hulp aan de kosten van materialen. Studenten moeten direct contact opnemen met hun instelling voor accurate en actuele informatie.

Degenen die een diploma in de microbiologie behalen, kunnen een aantal verschillende carrières nastreven. Ze zouden bijvoorbeeld in een medische faciliteit of onderzoekslaboratorium kunnen werken. Sommige studenten worden wetenschappers die gespecialiseerd zijn in microbiologie. Studenten kunnen ook pathologen, kwaliteitscontrole deskundigen, sanitaire consultants, ecologische analisten of opvoeders worden. Jobs kunnen beschikbaar zijn in een groot aantal bedrijven, overheidsinstanties en non-profitorganisaties.

Er zijn verschillende beschikbare opties voor studenten die geïnteresseerd zijn in microbiologie master's degrees. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.