Keystone logo

4 Master Opleidingen in Economische studies Economie Micro-economie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Economische studies
  • Economie
  • Micro-economie
Vakgebieden
  • Economische studies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Economische studies Economie Micro-economie

Een masterdiploma is vaak een uitstekende manier om jezelf verder te ontwikkelen op het door jou gekozen vakgebied. Het duurt over het algemeen ongeveer twee jaar om te voltooien, maar het laat de wereld zien dat je een diep begrip van het onderwerp hebt bereikt.

Wat is een Master in Microeconomics? Deze tak van economie houdt zich bezig met de studie van hoe afzonderlijke beslissingen en individuele beleidsmaatregelen van invloed zijn op de financiën. Cursussen hebben vaak betrekking op de effecten van veranderingen in markten op prijzen voor consumenten en bedrijven, evenals de veranderingen van dingen die van invloed zijn op die markten, zoals belastingen en schaarste aan middelen. Dat onderzoek kan informatie opleveren die van invloed is op het beleid voor zowel leveranciers als consumenten door hen op de hoogte te houden van de gevolgen.

Voordelen van een Master in Microeconomics kunnen zowel in uw persoonlijke leven als in uw professionele leven voor u werken. Je kunt waardevolle vaardigheden leren, zoals kosten-batenanalyse, strategische besluitvorming en geldbeheer.

De kosten voor een masterdiploma zijn afhankelijk van je locatie en de school die je hebt gekozen. Je kunt een gedetailleerde schatting krijgen van de school die je van plan bent bij te wonen.

Een carrière in de micro-economie kan er vaak uitzien zoals je zou willen. U kunt ervoor kiezen om als bedrijfsdirecteur te gaan werken, die een specifieke impact heeft op het financiële beleid van een onderneming. Of misschien geeft u de voorkeur aan een positie als onderzoeksanalist in een overheidscapaciteit, waar u leiders kunt informeren over de effecten van belastingheffing op verschillende markten. U kunt er ook voor kiezen om consultant of onderzoeker te worden die andere bedrijven helpt zichzelf te verbeteren door beleidswijzigingen door te voeren. Als alternatief kan een carrière als schrijver zijn wat u zoekt, zodat leken de complexe theorieën die bepalend zijn voor prijszetting en vraag en aanbod helpen begrijpen.

U kunt waarschijnlijk overal ter wereld een Master in Microeconomics behalen. Het is beschikbaar op vele universiteiten en hogescholen, en online overal waar u maar wilt. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.