Keystone logo

14 Master Opleidingen in Technische studies Materiaalwetenschappen Metallurgie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technische studies
  • Materiaalwetenschappen
  • Metallurgie
Vakgebieden
  • Technische studies (14)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technische studies Materiaalwetenschappen Metallurgie

Zodra studenten afstuderen met een bacheloropleiding, hebben zij de mogelijkheid om een ​​masteropleiding in hun vakgebied aan te vragen. Masterprogramma's laten studenten vaak toe om zich te concentreren op een specifiek aspect van een industrie of veld en verder hun opleiding te verlenen. Ze helpen de leerlingen om hun gebied van belang te behalen.

Wat is een master in metallurgie? Dit programma richt zich op minerale verwerking en de chemie achter het verwijderen van onzuiverheden uit metalen, glazen en kristallen. Studenten leren hoe ze deze gezuiverde productvormen kunnen gebruiken, hun kracht veranderen en ze corrosiebestendig maken. Deze ideeën kunnen geïmplementeerd worden in een aantal industrieën, zoals recycling, productontwikkeling en afvalbeheer. Studenten kunnen problemen formuleren en oplossen, bestaande methoden aanpassen en het huidige proces beoordelen. Uiteindelijk helpen deze processen om producten te verbeteren en het leven van mensen te vereenvoudigen.

Naast het leren van natuurlijke stoffen en kunstmatige materialen, leren geleerden essentiële vaardigheden die hen helpen om op de werkplek te functioneren. Werken met een team, afspraken van deadlines en aansprakelijkheid kunnen studenten helpen om grotere salarissen te verdienen en te kwalificeren voor meer prestigieuze posities na afstuderen.

De kosten van onderwijzen kunnen variëren van universiteit naar universiteit, afhankelijk van de specifieke kenmerken van het programma en waar de school zich bevindt. Studenten moeten hun onderzoek doen voordat ze een universiteit aanvragen om ervoor te zorgen dat ze er een kiezen die geschikt is voor hen.

Het gebied van metallurgie biedt een brede waaier aan mogelijkheden tot master's degree holders. Een professional kan banen vinden in kleine en grote bedrijven die werkzaam zijn als staalfabrikant, ingenieur, wetenschapper, analist of ontwerper en kwaliteitsanalist. Afgestudeerden kunnen ook werk vinden in onderwijs-, management- en projecttechniek.Met een competitief salaris en veel toegevoegde voordelen biedt deze graad vaak succes aan studenten die een master in metallurgie hebben.

Studenten die op afgelegen plaatsen wonen, werken of gezinnen hebben, kunnen mogelijk online cursussen volgen. Een aantal instellingen biedt deze opties aan. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.