Keystone logo

41 Master Opleidingen in Managementstudies Merkmanagement 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Managementstudies
 • Merkmanagement
Vakgebieden
 • Managementstudies (41)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Managementstudies Merkmanagement

  Bij het overwegen van mogelijke opties na het afronden van een bachelordiploma kan een masterdiploma een goede manier zijn om een ​​professionele opleiding te volgen voordat je aan het werk gaat. Masteropleidingen zijn vaak afgestemd op specifieke loopbaanvelden.

  Met de groeiende bekendheid van sociale media in het tijdperk van globalisering, kunnen degenen die de creatieve en zakelijke industrieën willen combineren, vragen wat een Master in merkbeheer is. Het gebied van merkbeheer omvat het leren identificeren en analyseren van de kwaliteit en prestaties, evenals het imago en de reputatie van commerciële producten. Studenten kunnen ontwerp- en marketingstrategieën ontwikkelen om het succes van een product voor het produceren van bedrijfskapitaal te waarborgen. Masteropleidingen op dit gebied combineren typisch colleges met veldbezoeken en case-study's om met branding bij echte bedrijven te werken.

  Een graduaat in brand management biedt verschillende nuttige vaardigheden voor studenten die het nastreven. Dit omvat de mogelijkheden om te begrijpen hoe consumenten aankoopbeslissingen nemen, om marketingstrategieën van concurrenten te analyseren en om sociale media en andere platforms effectief als promotiemiddelen te gebruiken.

  Programmakosten voor een Master in Brand Management verschillen per land en onderwijsinstelling. Cursussen kunnen meestal in één tot twee jaar worden voltooid.

  Afgestudeerden van dergelijke programma's vinden veel carrièremogelijkheden in het veld. Ze kunnen werken als merk-, marketing- of productmanager; als consultant voor projectontwikkeling; of als een strateeg, merkconsulent of marketingdirecteur. Naast de commerciële sector kunnen merkmanagers ook werk vinden in financiële dienstverlening, de technologiesector, onderwijs- of zorginstellingen of de non-profitsector. Veel masterprogramma's op het gebied van merkbeheer omvatten loopbaanbegeleiding en training als onderdeel van hun curriculum, in de vorm van stages, adviespraktijken of casestudy's.

  Graduate cursussen in brand management worden internationaal aangeboden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.