Keystone logo

1 Master Opleidingen in Kunststudies Illustreren Medisch illustreren 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Kunststudies
  • Illustreren
  • Medisch illustreren
Vakgebieden
  • Kunststudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Master Opleidingen in Kunststudies Illustreren Medisch illustreren

Een master's degree is een verlengde leergraad die studenten geavanceerde vaardigheden geeft in hun vakgebied. Om in te schrijven, moet u al een bachelor-diploma op het gebied van de wetenschappen, wetenschappen of onderwijs van een geaccrediteerde school hebben verdiend.

Wat is een master in medische illustratie? Dit gespecialiseerde programma helpt studenten om zowel kritische en creatieve denkprocessen te ontwikkelen die ze nodig hebben om ingewikkelde medische concepten nauwkeurig te verklaren door illustraties. U leert onderzoekstechnieken die kritiek zijn op dit vak en hoe u uw tijd kunt beheren tijdens projectontwikkeling, van concept tot voltooiing. Studenten leren ook hoe ze effectieve visuele hulpmiddelen bieden ter ondersteuning van reclameprojecten of voor instructieve doeleinden.

Medische illustratiestudenten behalen afgestudeerden met geavanceerde onderzoeksvaardigheden, evenals communicatie- en samenwerkende vaardigheden die gesogte talenten op alle carrierevelden zijn.Zij worden opgeleid in projectmanagement en leren door middel van tijdsbeheersing en probleemoplossende vaardigheden die hen kunnen kwalificeren voor leidersposities binnen een organisatie.

Kosten voor dit programma verschillen van school naar school, afhankelijk van de plaats waar de school zich bevindt. U wordt aangeraden om rechtstreeks contact op te nemen met de toelatingsbureaus voor informatie over collegegeld. Zorg ervoor dat u vraagt ​​over beurzen, subsidies en andere vormen van financiële hulp.

Afgestudeerden van dit programma zijn vaak gekwalificeerd om te werken als content ontwikkelaars en illustratoren voor een verscheidenheid aan medische of farmaceutische bedrijven en veel bijbehorende velden, variërend van psychologie tot fysiotherapie naar diergeneeskunde. Zij kunnen ook carrières vinden in digitale of traditionele publicatie, inclusief nieuws en boeken. Of zij kunnen leidersposities als creatieve bestuurders of consultants op het gebied van biocommunicatie aangaan.

Online onderwijs biedt u meer flexibiliteit bij het nastreven van een diploma, en u kunt een aantal scholen vinden die een Master in Medical Illustration programma aanbieden. Om een ​​school te vinden, zoek je onderstaande programma en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.