Keystone logo

33 Master Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Mediamanagement 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Media
  • Mediamanagement
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (33)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media Mediamanagement

Als het eerste niveau van de graduate school, de masteropleiding volgt undergraduate onderwijs en de ontvangst van een bachelor's degree. Het maakt het verkrijgen van meesterschap op een specifiek vakgebied of studieonderwerp mogelijk.

Wat is een master in mediabeheer? Deze opleiding is bedoeld voor studenten die mediabedrijven willen beheren, strategisch advies willen geven en communicatieverantwoordelijken willen worden. Sommige onderwerpen omvatten vaak zoekmachine optimalisatie en marketing, sociale media communicatie, data-driven management en enterprise management. Deelnemers aan het programma leren vaak over internetbeveiliging, globalisering en verschillende soorten mediaorganisaties om belangrijke zaken die professionals tegenkomen te bespreken.

Studenten van een masteropleiding in mediamanagement kunnen verwachten vaardigheden te leren zoals zakelijk leiderschap en projectmanagement, wat nuttige professionele vaardigheden zijn die in praktisch elke sector kunnen worden toegepast. Ze leren ook hoe ze professionele digitale communicatie voor organisaties effectief kunnen afhandelen.

De kosten van een masterdiploma in mediabeheer hangen af ​​van de school waar je woont en in welk land het zich bevindt. Programma's lopen meestal een jaar of twee. Reik naar scholen voor de meest actuele financiële informatie is altijd een goede gok.

Afgestudeerden met een Master in Mediabeheer kunnen een loopbaan hebben die varieert van productieassistent, marktonderzoeker en junior consultant tot meer senior rollen zoals partner, projectmanager, digital publishing manager, journalist, media consultant en programmadirecteur. Mogelijkheden bestaan ​​ook als analisten, creatieve directeuren of inhoudsdeskundigen en strategen. Andere functies in de branche kunnen te maken hebben met marketing, management, media-intelligentie, bedrijfsontwikkeling, strategieanalyse of regelgeving en beleid.

Master in Media Management-programma's zijn wereldwijd te vinden. Hoewel de meeste campusdiploma's zijn, bestaan ​​er mogelijkheden voor online-educatie, waardoor je cursussen kunt bijwonen en voltooien waar je op je eigen gemak leeft. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.