Keystone logo

20 Master Opleidingen in Technische studies Werktuigbouwkunde Maritieme Techniek 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technische studies
  • Werktuigbouwkunde
  • Maritieme Techniek
Vakgebieden
  • Technische studies (20)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Technische studies Werktuigbouwkunde Maritieme Techniek

Vaak gevolgd door niet-gegradueerde studies, bieden veel masteropleidingen flexibele planning om studenten in staat te stellen het leven en de loopbaan in evenwicht te houden met hun studies. Studenten ontvangen doorgaans hun diploma met een tot vier jaar studie, hoewel sommige programma's door de universiteit opgelegde tijdslimieten voor de duur kunnen hebben.

Wat is een Master in scheepsbouwkunde? Een master in scheepsbouwkunde is ontworpen om studenten in staat te stellen hun technische carrière voort te zetten met gerichte en gerichte studies over de meest relevante technologieën en onderwerpen in de industrie. Studenten bestuderen over het algemeen de belangrijkste technische concepten die relevant zijn voor moderne mariene technologie, terwijl ze leren over de politiek, geschiedenissen, wettigheid en sociale conventies die vandaag de dag nog steeds van invloed zijn. Naast een sterke theoretische achtergrond kunnen studenten hands-on ervaring opdoen door middel van stage- en projectgerelateerde curricula die innovatie aanmoedigen en tegelijkertijd onderzoek en computervaardigheden verbeteren.

Studenten die hun studie in deze technische specialiteit afronden krijgen een solide wetenschappelijke achtergrond, leren werken met branchegerelateerde software en hardware en ontwikkelen een goed afgerond begrip van de ecologische bekommernissen die relevant zijn voor scheepsbouw. Deze vaardigheden kunnen studenten ertoe brengen om carrière te maken en posities te vervullen over de hele wereld.

Het maken van een fiscaal plan voor de universiteit kan ontmoedigend zijn zonder de juiste informatie. Studenten moeten contact opnemen met hun programma's waarin ze geïnteresseerd zijn om gedetailleerde informatie te ontvangen over vergoedingsschema's, verwachte kosten van levensonderhoud en andere financiële gegevens.

Individuen met een ingenieursdiploma hebben meestal veel vraag, en dat is dubbel waar voor mensen met een specialisatie zoals waterbouwkunde. Studenten kunnen carrières nastreven van overal ter wereld en werk vinden bij overheidsinstanties, grote bedrijven en onderzoeksfirma's - om er maar een paar te noemen. Buiten dat ze marine-ingenieur worden, kunnen studenten ook titels houden zoals haveningenieur, watersculpture-ingenieur, marine-wetenschappelijk onderzoeker, scheepsarchitect, ingenieursadviseur en ingenieur voor scheepsbouwprojecten.

Een Master in Marine Engineering kan een hele reeks kansen bieden, of u nu vanuit uw luie stoel bijwoont of on-campuslessen zoekt. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.