Keystone logo

22 Master Opleidingen in Managementstudies Maritiem Beheer 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Managementstudies
 • Maritiem Beheer
Vakgebieden
 • Managementstudies (22)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Managementstudies Maritiem Beheer

  Een master's degree geeft aan dat een student een diepgaande kennis heeft gekregen van zijn of haar gekozen vakgebied. Deze graad is bedoeld om te worden verdiend na een bachelor's degree, en duurt meestal ongeveer twee jaar om te voltooien.

  Dus wat is een master in het maritieme management? Dit vakgebied omvat leiderschap, richting en administratie binnen een mariene context. Studenten kunnen alles leren over scheepvaart, hulpbronnen, vissen en andere industrieën. Zij kunnen betrekking hebben op commerciële, juridische, praktische en financiële aspecten van de scheepvaartindustrie, evenals preventie van ongevallen en risicobeheer. Sommige programma's behandelen ook de basisbeginselen van het bedrijfsvoering, waardoor studenten effectieve leiders worden in hun gekozen sector.

  Degenen die maritiem managementprogramma's nastreven, krijgen vaak een aantal voordelen daaruit.Een streven naar een master's degree kan studenten helpen om cruciale vaardigheden te leren, zoals kritisch denken, probleemoplossing en communicatie. Voor een ander kunnen deze programma's een diepgaande kennisbasis bieden die handig kunnen zijn tijdens een maritieme carrière.

  De kosten van een diploma in dit vak kunnen afhangen van een aantal verschillende factoren. Zorgzaam financieel onderzoek moet worden uitgevoerd voor inschrijving in elke instelling. Sommige factoren die in aanmerking moeten worden genomen, zijn materiële prijzen, kosten, algehele opleiding en reiskosten of kosten voor levensonderhoud.

  Studenten die een maritieme managementgraad afronden, kunnen in een breed scala aan potentiële rollen werken. Zij zouden bestuurders, planners, managers, consultants, of analisten voor rederijen en andere organisaties in de maritieme industrie kunnen worden. Ze kunnen ook maritieme specialisten worden binnen grotere bedrijven. Sommige afgestudeerden beslissen zelfs om hun eigen bedrijf te starten.

  Bent u geïnteresseerd in het nastreven van een master in maritieme management? Onze database kan u helpen om te beginnen. Zoek gewoon naar uw programma hieronder en contacteer direct het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.