Keystone logo

1 Master Opleidingen in Milieustudies Mariene Studies 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Milieustudies
 • Mariene Studies
Vakgebieden
 • Milieustudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  Master Opleidingen in Milieustudies Mariene Studies

  Marine Studies verdiepen zich in de oceanen van de wereld, hun ecosystemen en de verschillende levensvormen die ze bewonen. Met een diploma op dit gebied speel je een essentiële rol bij het begrijpen van de impact van het mariene milieu op het klimaatsysteem van de aarde, het duurzaam beheren van mariene hulpbronnen en het beschermen van de oceanen van onze planeet.

  Een opleiding Mariene Studies biedt een breed scala aan onderwerpen die verband houden met het mariene milieu. Kernvakken in het curriculum omvatten doorgaans mariene biologie, oceanografie, mariene ecologie en natuurbehoud. Studenten hebben ook de mogelijkheid om dieper in te gaan op gespecialiseerde onderwerpen zoals mariene geologie, aquacultuur, mariene biotechnologie en marien beleid.

  Afgestudeerden van een Marie Studies-programma kunnen verschillende carrières verkennen. Zin om marien bioloog te worden? Je kunt onderzoek doen naar mariene organismen, hun leefgebieden en hun rol in het ecosysteem. Of misschien wil je liever oceanograaf worden en de fysische, chemische en geologische aspecten van de oceaan onderzoeken. Andere opwindende mogelijkheden zijn onder meer functies als mariene natuurbeschermer, kustzonemanager en milieuadviseur. Bovendien kan een graad in mariene studies dienen als opstapje voor verdere studie op aanverwante gebieden zoals milieuwetenschappen, marien beleid of mariene technologie.

  Bent u klaar om te beginnen met het beschermen en behouden van ons mariene milieu? Dit is het moment om de sprong te wagen en de opleidingen Marine Studies te verkennen.

  Een masters wordt verdiend na studenten voltooien een undergraduate degree programma. Om een ​​masters te krijgen, moet u meestal 12-18 college cursussen die vaak om het invullen van uitgebreide tests en / of een scriptie te voltooien.