Keystone logo

43 Master Opleidingen in Economische studies Boekhouden Management Accounting 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Economische studies
  • Boekhouden
  • Management Accounting
Vakgebieden
  • Economische studies (43)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Economische studies Boekhouden Management Accounting

Het verdienen van een diploma in de boekhouding kan elke student in de richting van een lucratieve carrière in de financiële wereld te lanceren. Terwijl een bachelor's degree je goed kunt krijgen op uw manier, kan een Master in Management Accounting bedrijven en overheden carrière tracks die financiële kennis afgestudeerden maken aan allerlei toepassingen te openen.

Wat is een Master in Management Accounting? Deze opleiding duurt een meer gerichte aanpak van de boekhouding in orde voor studenten om hun financiering vaardigheden aan te scherpen. Cursussen gaat vaak gepaard met een diepgaande studie van de belastingen, auditing, accounting informatiesystemen, corporate finance en management accounting. Studenten moeten meestal een bachelor's degree in een verwant gebied van studie te hebben afgerond voordat je geaccepteerd om een ​​dergelijk programma. Het duurt ongeveer twee jaar dergelijke graad voltooien.

Boekhouding is een van de snelst groeiende loopbaan velden in de wereld.Er zijn veel voordelen aan het verdienen van een geavanceerde graad in dit gebied van onderzoek, met inbegrip van dat sommige boekhoudkundige programma's die u kunnen helpen bij het verdienen van uw CPA of CIA-certificaten om u te helpen een baan te vinden na het afstuderen. Werkgevers kunnen ook kandidaten met een geavanceerde graad bevoordelen.

De kosten van het behalen van een master in management accounting varieert sterk, afhankelijk van de instelling en zelfs het land van studie. Studenten moeten de programma's goed te onderzoeken, om te begrijpen wat voor soort kosten zijn betrokken.

Het verkrijgen van een Master in Management Accounting beter bereidt afgestudeerden voor de boekhouding in het bedrijfsleven en de overheid. Carrière met de overheid of grote bedrijven kan mogelijk zijn. Vacatures gerelateerd aan deze mate te betrekken vaak asset management, performance-analyse, budgettering, kostenanalyse, en nog veel meer. Deze dagen, zijn veel werkgevers die hun accountants om tenminste het bezit van een masterdiploma voor het huren.

Leerlingen kunnen meestal een aanvraag voor een dergelijk programma online. Voor het aanbrengen, worden de studenten meestal vereist een bachelor's degree in een verwant veld te hebben verdiend. Transcripties en een interview kan ook nodig zijn. Om meer te leren, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.