Keystone logo

1 Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie Maatschappijleer 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Politicologie
  • Maatschappijleer
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie Maatschappijleer

Een master's degree is een optie voor studenten die eerder een undergraduate-diploma behaalde. Het verkrijgen van de graad stelt individuen in staat zichzelf een expert in hun vakgebied te noemen. Het is meestal ook een vereiste om een ​​doctoraat te behalen.

Wat is een Master in Civics? Een Master in Civics omvat de praktische en politieke aspecten van burgerschap. Dit omvat burgerlijke wetten en codes, de plichten van burgers en politieke of ethische tradities. Studenten kunnen cursussen volgen in interculturele en internationale communicatie, digitaal burgerschap, kinderen en internationale ontwikkeling, regionale planning, stedelijke vernieuwing en religieuze studies, naast vele anderen. Deze cursussen zijn vaak ontworpen om de student niet alleen te leren over lokale vaardigheden, maar ook over hoe burgerschap overheden over de hele wereld beïnvloedt.

Personen die een postgraduaat in burgerlijk gedrag behalen, leren vaak veel vaardigheden die hen helpen in hun carrière en in het dagelijks leven. Studenten kunnen leren hoe ze hun tijd en projecten kunnen beheren en hoe ze budgetten voor die projecten kunnen maken. Andere vaardigheden die worden geleerd omvatten leiderschap, kritisch denken en spreken in het openbaar, waardoor de deur opengaat naar meer carrièrekansen.

De kosten voor het behalen van een masterdiploma in de maatschappij, hangen af ​​van verschillende factoren, waaronder welke school de student bezoekt en waar die school zich bevindt. Het aantal benodigde kredieturen is ook van invloed op de kosten.

Mensen die een graad in burgerlijk gedrag behalen, zullen waarschijnlijk kunnen kiezen uit een breed scala aan loopbaantrajecten. Studenten kunnen gaan rechten, sociale dienst management, openbaar bestuur, politiek of public relations. Gemeenschappelijke functies omvatten bemiddelaars, managers van gemeenschapsorganisaties en stedenbouwkundigen, die allemaal sociale organisatie en overheid gebruiken om agenda's na te streven die belangrijk zijn voor hun gemeenschap. Sommige studenten kunnen ervoor kiezen om een ​​Ph.D. en ren dan naar een politiek ambt.

Lerende instellingen over de hele wereld kunnen programma's aanbieden op het gebied van maatschappijleer of soortgelijke gebieden. Velen bieden ook online cursussen aan voor diegenen die meer flexibiliteit nodig hebben. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.