Keystone logo

6 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Literatuur Literatuurtheorie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Literatuur
  • Literatuurtheorie
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Literatuur Literatuurtheorie

Een masterdiploma is een ongelooflijke manier voor studenten om hun opleiding te vergroten en nieuwe kansen te creëren voor hun carrière. Het duurt ongeveer een jaar of twee om een ​​masterdiploma te behalen, dat kan worden afgerond zodra een undergraduate-diploma is behaald.

Wat is een Master in literaire theorie? Door zich te concentreren op de betekenis, filosofie en interpretatie van literatuur, leren studenten een breed scala aan informatie en analysevaardigheden met betrekking tot romans, proza ​​en poëzie. Sommige klassen in dit vakgebied kunnen een focus op de relatie tussen cultuur en literatuur bevatten, evenals het gebruik van retoriek door de eeuwen heen. Sommige cursussen bieden studenten de mogelijkheid om Engels te leren aan mensen die de taal niet vloeiend beheersen.

Studenten die een Master in Literaire Theorie ontvangen, kunnen alle soorten schrijven analyseren. Ze leren ook snel te lezen en kunnen een goede kennis van cultuur ontwikkelen, zowel in historische als in moderne tijden, wat bijdraagt ​​aan verfijnde interpersoonlijke vaardigheden. Deze vaardigheden helpen om studenten sterker te maken bij het zoeken naar een baan.

Cursussen voor deze graad kunnen verschillende prijzen hebben, dus studenten moeten contact opnemen met hun hogeschool of universiteit voor meer informatie. De kosten kunnen op verschillende locaties wereldwijd stijgen of dalen.

Er zijn verschillende carrières die voortkomen uit een Master in Literaire Theorie. Met een geweldige kennis van literatuur en proza ​​worden veel afgestudeerden Engelse hoogleraren of taaldocenten, en studenten kunnen ook werken met vertalen of bewerken. Omdat de literaire theorie zo nauw verbonden is met zowel gedrukte als online schrijven, kiezen veel studenten ervoor om marketingspecialisten of journalisten te worden.

Het vinden van een universiteit of universiteit die een online Master in Literaire Theorie aanbiedt, is niet zo moeilijk. Er zijn wereldwijd veel scholen die cursussen hebben voor dit vakgebied. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.