Keystone logo

39 Master Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen Lichamelijke Opvoeding 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Onderwijskunde
  • Onderwijzen
  • Lichamelijke Opvoeding
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (39)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen Lichamelijke Opvoeding

Een masterdiploma is een eer waar studenten jarenlang aan werken als onderdeel van een graduaatsprogramma. Deze graad kan hen kwalificeren om werk in hun vakgebied te vinden of een doctorstitel te behalen.

Wat is een master in lichamelijke opvoeding? Het is een diploma dat studenten de vaardigheden biedt die ze nodig hebben om te werken als instructeur lichamelijke opvoeding. Degenen die deelnemen aan dit programma moeten verwachten af ​​te studeren met een grondig inzicht in gezondheid en fysieke fitheid en hoe succesvolle atletische programma's in scholen kunnen worden geïmplementeerd. Cursussen in dit programma kunnen psychologie, sport theorie, anatomie, cardiovasculaire wetenschap, en atletiek curriculum en instructie omvatten.

Een master in lichamelijke opvoeding kan afgestudeerden uitrusten met goed ontwikkelde coaching, teamwork en spreekvaardigheden in het openbaar. Deze vaardigheden kunnen helpen bij het veiligstellen van een lonende carrière na het afstuderen.

Totale programmakosten voor een master in lichamelijke opvoeding hangen af ​​van of de student ervoor kiest om fulltime te studeren en waar de school zich bevindt. Studenten worden aangemoedigd om contact op te nemen met hun toekomstige scholen voor meer informatie of vragen.

Na het behalen van hun diploma vinden afgestudeerden mogelijk lonende vacatures als docenten op scholen van alle rangen. Ze kunnen ook werken als een personal trainer, een sportschooleigenaar en -exploitant, een sportcoach of een activiteitendirecteur. Als werken met kinderen niet aantrekkelijk is, kunnen afgestudeerden mogelijk werk vinden in sportclubs, in spa's, op hogescholen of met ouderen die helpen bij het coördineren van bewegingsactiviteiten. Degenen die hun verdienvermogen willen maximaliseren, kunnen dat doen door hoger onderwijs te volgen of als freelance-consultant of -trainer te werken.

Online masteropleidingen in lichamelijke opvoeding zijn te vinden op scholen over de hele wereld. Deze programma's zijn goed voor mensen die zich niet kunnen binden aan een traditioneel schoolrooster. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.