Keystone logo

26 Master Opleidingen in Gezondheidszorg Voedingswetenschappen Levensmiddelentechnologie Levensmiddelentechnologie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Gezondheidszorg
  • Voedingswetenschappen
  • Levensmiddelentechnologie
Vakgebieden
  • Gezondheidszorg (26)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Gezondheidszorg Voedingswetenschappen Levensmiddelentechnologie Levensmiddelentechnologie

Een master's degree is de eerste stap in het graduate onderwijs, na een bachelor's degree. Het behalen van deze graad certificeert de expertise van studenten in hun vakgebied, waardoor het een academisch doel voor velen wordt. Door een masterdiploma te behalen, kan men een schat aan carrièremogelijkheden openen.

Wat is een Master in Levensmiddelentechnologie? Deze graad biedt een goed begrip van het onderzoek en de ontwikkeling van voedselproductie. Op basis van scheikunde en microbiologie kunnen studenten de grondbeginselen van de voedseleigenschappen en de technologie die wordt gebruikt om ze te realiseren en te perfectioneren leren kennen en vervolgens door te gaan met het ontwerpen en innoveren van voedingsoplossingen. Dit omvat het garanderen van de voedselkwaliteit en -veiligheid, evenals het begrijpen van milieu- en sociale aspecten.

Studenten op weg naar een Master in Food Technology kunnen plannings- en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen die elders in het leven kunnen worden toegepast. Ze ontwikkelen ook meestal een goed begrip van onderzoeks- en ontwikkelingsprocessen, samen met een bredere kijk op de gevolgen van de voedingsindustrie en hoe ze een degelijke beoordeling van deze gevolgen kunnen maken.

De collegegeldkosten voor een Master in Food Technology variëren van de ene instelling tot de andere, en het programma neemt over het algemeen twee jaar in beslag. Studenten moeten toekomstige scholen onderzoeken om meer informatie over deze kosten te vinden.

Voedseltechnologen zijn altijd gewild, dus de erkenning die wordt geboden door een Master in Food Technology baant de weg naar verschillende potentiële carrières. Veel afgestudeerden vinden werk bij voedselproducerende bedrijven, van het ontwikkelen en begeleiden van productieprocessen tot het werken als kwaliteitscontroleurs en veiligheidstesters voor producten. Afgestudeerden kunnen ook werken als voedingswetenschappers bij onderzoeksinstituten die zich toeleggen op het uitvoeren van studies en het testen van nieuwe technologieën voor het verwerken en bewaren van voedsel.

Verschillende programma's voor het behalen van een Master in Food Technology zijn wereldwijd te vinden. Online programma's bieden een voordeel voor studenten die een flexibel schema nodig hebben of in afgelegen gebieden wonen. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.