Keystone logo

52 Master Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijstechnologie Leersystemen 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Onderwijskunde
  • Onderwijstechnologie
  • Leersystemen
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (52)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijstechnologie Leersystemen

In een masteropleiding worden de lessen op een hoger niveau van moeilijkheid en specificiteit aangeboden dan in programma's die in het algemeen een niet-gegradueerde opleiding verlenen. Degenen die voornemens zijn promotieonderzoek of een geavanceerde professionele carrière na te streven, kunnen een opleiding van de meester nodig hebben.

Wat is een Master in leersystemen? Leersystemen, de technologie en praktijken die onderwijs ondersteunen, zijn aanwezig in alle situaties waarin kennis of vaardigheden worden overgedragen. Voorbeelden variëren van computermodellen voor natuurwetenschappers tot iets zo basaal als de taal zelf. Studenten zullen waarschijnlijk merken dat programma's die het onderwerp onderzoeken verschillende titels dragen, zoals leersysteemtechnologie, leerwetenschap of onderwijssystemen. Cursussen zijn meestal vergelijkbaar, ongeacht de naam. Je zou verwachten dat je lessen tegenkomt op het gebied van innovatie, onderwijsonderzoek, instructieontwerp en systeemontwikkeling. De meeste programma's vereisen een gerelateerde werkervaring of een baccalaureaat-studiestudie voor toelating.

Inzicht in de manier waarop leren werkt, kan leiden tot meer persoonlijk academisch succes. Het kan ook helpen iemands vermogen om een ​​verscheidenheid aan onderwerpen te onderwijzen, te optimaliseren. Bovendien zijn de meeste afgestudeerden van mastersystemen op leersystemen van mening dat ze beter vertrouwd zijn met communicatietechnologie, wat een nuttige vaardigheid is in veel academische en professionele loopbanen.

Collegegeld voor een masterdiploma in dit onderwerp is onderhevig aan verandering op basis van vele factoren. Locatie van de school, individuele prestatie en de focus op de cursus, zoals onderzoek of professional, bepalen allemaal de prijs. De kosten worden vaak ergens in de programmabeschrijving vermeld.

Lesgeven is vaak het eerste beroep dat in je opkomt bij het bespreken van een opleiding. Traditionele leerkrachten in de klas zouden baat kunnen hebben bij deze cursus, maar dat geldt ook voor onderzoekers. Deze personen bevorderen de efficiëntie en toegankelijkheid van informatie door het ontwikkelen van nieuwe technologie en het optimaliseren van huidige systemen. Verdere kansen zijn mogelijk in de bedrijfswereld, waar experts in onderwijsstelsels op het gebied van human resources of het leren vaak de taak hebben om duurzaam instappen en omscholen te faciliteren in periodes van respectievelijk groei en herstructurering.

Je zou een Master in Learning Systems kunnen verdienen op een aantal universiteiten over de hele wereld. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.