Keystone logo

13 Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Latijns-Amerikaanse studies 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Sociale Wetenschappen
  • Locatiestudies
  • Latijns-Amerikaanse studies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (13)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Sociale Wetenschappen Locatiestudies Latijns-Amerikaanse studies

De master's degree is een geavanceerde graad die ervoor zorgt dat studenten de belangrijkste professionele vaardigheden in hun carrière kunnen beheersen om hun kennis en carrière te bevorderen. Zulke programma's gaan uit van vooropleiding en ervaring, en ze zijn meestal sterk afgestemd op specifieke professionele doelen, hoewel niet zo op maat gemaakt als doctoraatsprogramma's.

Wat is een master in Latijns-Amerikaanse studies? Het is een interdisciplinaire graad vaak nagestreefd door degenen die de complexe sociale en diplomatieke relaties tussen landen in het Caribisch gebied, evenals Midden- en Zuid-Amerika moeten begrijpen. De mate benadrukt meestal zowel de huidige geopolitieke factoren en historische relaties tussen landen, waardoor studenten een professioneler begrip van de complexiteit van de regio te krijgen.

Het behalen van een masterdiploma in Latijns-Amerikaanse studies betekent het verwerven van een unieke reeks analytische vaardigheden naast de kennis die hoort bij de mate, inclusief onderzoek en kritische leesvaardigheden, interpretatieve en voorspellende vaardigheden en een goed begrip van historische krachten, die allemaal goed vertalen naar een verscheidenheid aan carrières.

Een voortgezette studie in Latijns-Amerikaanse studies volgen, betekent het vinden van de juiste school met de juiste faculteit. De kosten kunnen moeilijk te voorspellen zijn, omdat het collegegeld van elke school sterk varieert. Studenten moeten contact opnemen met de school van hun keuze om meer te leren.

Afgestudeerden met een diploma in Latijns-Amerikaanse studies zijn erg in trek als marketingspecialisten bij bedrijven die in de regio actief zijn vanwege hun hoge kennis van sociale krachten in het gebied. Ze zijn ook gewild voor functies als diplomaten. Een van de meest populaire functies voor academici op dit gebied is echter de leraar, met name op het gebied van tweetalige studies of sociale studies. Afgestudeerden in Latijns-Amerikaanse studies zijn populaire keuzes voor het onderwijzen van posities op het niveau van basis- en middelbare school in gebieden die Latijns-Amerikaanse cultuurstudies in hun cursussen omvatten.

Het is gemakkelijk om programma's op dit gebied online te vinden of op locaties in verschillende landen in Noord- en Zuid-Amerika, maar ook elders. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.