Keystone logo

11 Master Opleidingen in Bouw Landmeetkunde 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Bouw
 • Landmeetkunde
Vakgebieden
 • Bouw (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Bouw Landmeetkunde

  Een masterdiploma kan de professionele referenties van een persoon op zijn of haar gekozen gebied vaststellen en kan een toegangspoort tot een doctoraat zijn. Het kan veel kansen bieden in het persoonlijke en professionele leven.

  Wat is een master in landmeetkunde? Dit type programma ontwikkelt meestal de capaciteiten van studenten om een ​​kaart of plan voor de bouw te produceren door landoppervlakte-eigenschappen vast te leggen. Studenten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan cursussen die betrekking hebben op de wiskunde, filosofieën en de geschiedenis van landmeetkunde, evenals cursussen die bouwvoorschriften, codes en technische principes dekt. Studenten hebben vaak de mogelijkheid zich te specialiseren in bepaalde gebieden van onderzoek, zoals geodetische, topografische, as-built, fotogrammetrie en kadastrale. Meestal wordt een masterdiploma toegekend nadat studenten ongeveer twee jaar graduate-levelcursussen hebben voltooid.

  Studenten die werken aan een Master in Surveying kunnen een groter vermogen ontwikkelen om gecompliceerde wiskundige problemen te ontcijferen en te begrijpen. Ze leren vaak hoe ze geavanceerde technologie moeten gebruiken om nauwkeurige metingen uit te voeren, en ze krijgen ook expertise over de fysieke eigenschappen van grond en mineralen. Al deze vaardigheden kunnen ertoe bijdragen dat afgestudeerden sterkere sollicitanten worden.

  Kosten voor collegegeld, boeken en accommodatie voor dit programma kunnen per persoon en instelling verschillen. De duur van het programma kan van invloed zijn op de algemene kosten. Het vergelijken van verschillende instellingen is vaak de beste manier om de totale kosten te bepalen.

  Mensen die een Master in landmeetkunde-programma voltooien, kunnen werk vinden als landmeters en certificeerders in de bouwsector. Ervaring en geavanceerd onderwijs op dit gebied kunnen kansen bieden voor management- en leiderschapsfuncties, zoals voorman, veldingenieur, projectmanager en consultant. Afgestudeerden zijn ook veelgevraagd op plannen van de overheid. Veel overheidsinstanties en privébedrijven stellen afgestudeerden tewerk als inspecteurs voor weg- en bouwprojecten.

  Op veel plaatsen in de wereld kan een Master in Surveying-programma worden aangeboden door instellingen voor hoger onderwijs. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.