Keystone logo

11 Master Opleidingen in Economische studies Economie Kwantitatieve Economie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Economische studies
  • Economie
  • Kwantitatieve Economie
Vakgebieden
  • Economische studies (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Economische studies Economie Kwantitatieve Economie

Verruim carrièrepotentieel met een masteropleiding. De intensieve studie van een bepaald vakgebied geeft studenten vaak de extra voorsprong op de werkplek. Een masterdiploma is ook een noodzakelijke opstap voor degenen die doctoraatswerk of bepaalde studierichtingen nastreven.

Wat is een Master in kwantitatieve economie? De lessen richten zich op het verkrijgen van een diep inzicht in de huidige economische theorie, samen met wiskundige en economische analyse en modelleringsmethoden. Programma cursussen omvatten die op statistieken, wiskunde en financiën. Bestudeer menselijke tendensen in het collectieve en individuele met betrekking tot welvaart en hoe de samenleving geld gebruikt of niet gebruikt. Ontdek de kwantitatieve relaties tussen verschillende economische variabelen en hoe deze concepten toe te passen. Programma's hebben meestal ongeveer twee jaar nodig om te voltooien.

De vaardigheden die in dit programma worden geleerd, omvatten het oplossen van problemen, het gebruik van statistieken en het voltooien van financiële taken. Studenten kunnen de voordelen van deze vaardigheden uitbreiden naar hun persoonlijke portefeuilles, bankzaken en financiën. Het probleemoplossende analytische probleem heeft meer voordelen dan alleen maar geld verdienen met praktische, real-world applicatie op dagelijkse basis.

Het is belangrijk dat studenten de kosten en studielast van elk programma onderzoeken voordat ze een beslissing nemen om te bepalen wat de beste pasvorm voor hen is. Kosten van logies, collegegeld en kosten moeten allemaal worden opgenomen in het onderzoek.

Een master in kwantitatieve economie bereidt afgestudeerden voor op een carrièrepad in economie, bankwezen en financiën. Overheidsinstanties en bureaus bieden ook kansen op werk voor studenten die interesse hebben om staats- en gemeentebestuurders te worden. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het worden van onderzoekers, kunnen academische en onderzoeksinstellingen haalbare opties zijn. Studenten kunnen een voordeel hebben bij het nastreven van banen bij microfinancieringsinstellingen, banken en beleggingsondernemingen. De kwantitatieve methoden die worden geleerd, kunnen ook voordelen opleveren voor studenten op gebieden zoals verkoop.

Ontdek de schoonheid en vreugde van het leven in het buitenland tijdens het voltooien van deze tweejarige opleiding. Het proces begint met een zoekopdracht voor uw programma hieronder en neemt rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.