Keystone logo

31 Master Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen Kunstonderwijs 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Onderwijskunde
  • Onderwijzen
  • Kunstonderwijs
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (31)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Onderwijskunde Onderwijzen Kunstonderwijs

Een masterdiploma biedt geavanceerde mogelijkheden voor studenten die hun opleiding verder willen volgen. De doorgaans kleine klassen in postdoctorale programma's stellen studenten in staat om de vaardigheden te verwerven die nodig zijn om hun loopbaan te ontwikkelen met een tot twee jaar intensieve studie.

Wat is een Master in kunsteducatie? Graduate programma's in kunsteducatie kunnen studenten voorbereiden op het nemen van eigendom van educatieve ervaringen over de hele wereld. Studenten kunnen zich specialiseren in medium of tijdperk-specifieke opleiding of kunnen ervoor kiezen om hun curricula in evenwicht te brengen met een breed scala aan technieken, geschiedenissen en instructiemethoden. Andere specialisatiegebieden zijn bijvoorbeeld pleitbezorging, geschiedenis, community arts, museumeducatie en kunstcuratie. Studenten ontvangen meestal een sterk curriculum van theorie en praktische ervaring, zowel binnen als buiten de studio, en scherpen zichzelf als vooraanstaande opvoeders door rigoureuze cursussen en onderzoek.

Studenten die een Master in Kunsteducatie voltooien, kunnen de mogelijkheid krijgen om les te geven in verschillende leeftijdsgroepen, uitgebreide artistieke analyses en kritieken uitvoeren en de annalen van de geschiedenis navigeren met professionaliteit en gevoeligheid. Deze eigenschappen kunnen zowel het beroep van een student bevorderen als hem in staat stellen zich verder te ontwikkelen als kunstenaar.

Kosten in verband met een gevorderd diploma moeten worden gebruikt voor levensonderhoud en tijdvereisten. Aangezien elk programma andere vereisten en een uniek vergoedingsschema heeft, moeten geïnteresseerde studenten contact opnemen met hun universiteit van keuze voor nauwkeurige kostenramingen.

Er is geen typische werkomgeving voor een persoon met deze kwalificatie, omdat deze de weg biedt naar zoveel verschillende beroepen. Studenten werken doorgaans op openbare scholen, universiteiten, musea, kunstcentra en kunstgalerijen, maar er zijn ook veel andere industrieën die een beroep doen op deze vaardigheden. Galerieregisseur, kunstpedagoog, museumspecialist, tekenleraar, kunstconsulent en educatieve consultant zijn slechts een handvol van de functietitels die afgestudeerden in dit vakgebied hebben.

Het gezins- en het beroepsleven hoeven het voortgezette onderwijs niet in de weg te staan. Je kunt een Master in Kunsteducatie volgen met traditionele of online lessen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.