Keystone logo

1 Master Opleidingen in Technische studies Civiele Techniek Kusttechniek 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Technische studies
  • Civiele Techniek
  • Kusttechniek
Vakgebieden
  • Technische studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Opleidingen in Technische studies Civiele Techniek Kusttechniek

Een masteropleiding stelt studenten in staat om kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen in hun studierichting. Programma's kunnen twee tot vier jaar duren en studenten helpen op te vallen in hun vakgebied.

Wat is een Master in Coastal Engineering? Studenten die dit curriculum volgen, leren belangrijke kwesties die betrekking hebben op het leveren van milieuvriendelijke, duurzame, economisch en juridisch aanvaardbare oplossingen voor een verscheidenheid aan uitdagingen voor kusten over de hele wereld. Onderzoeksonderwerpen kunnen zijn: natuurlijke kustgevaren, kuststormen en zeespiegelstijging, kustecologie, kustklimaatverandering, duurzame gemeenschappen en duurzame mariene energie. De meeste programma's vereisen ook dat studenten een onderzoeksthese produceren, wat vraagt ​​om onafhankelijke cursussen en onderzoek.

Een van de voordelen van het volgen van dit programma is dat studenten organisatorische vaardigheden verwerven die gunstig zijn voor alle aspecten van het leven. Ze ontwikkelen ook vaardigheden die te maken hebben met kritisch denken en het oplossen van problemen in verschillende situaties.

Een van de eerste overwegingen die studenten hebben met betrekking tot het volgen van een masteropleiding, zijn de kosten. Collegegeld en andere vergoedingen kunnen nogal van school tot school verschillen, dus het helpt studenten om contact te leggen en contact op te nemen met specifieke scholen. Sommige programma's bieden mogelijk ook beurzen of andere financiële hulp.

Carrières beschikbaar voor mensen met een master in kustwaterbouwkunde kunnen variëren afhankelijk van de interesses van de afgestudeerde. Banen zijn te vinden op verschillende internationale locaties en kennen een aantal verschillende rollen. Enkele veel voorkomende functietitels zijn kustingenieur, projectmanager, instrumentatieontwikkelaar, leraar, kustonderzoeker, kustzonemanager, vergunningbeoordelaar en kustmeter. Werkgevers kunnen particuliere bedrijven, academische instellingen, non-profitorganisaties of de overheid zijn.

Programma's zijn beschikbaar op een aantal internationale en nationale scholen. Veel zijn ook online beschikbaar. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.