Keystone logo

11 Master Opleidingen in Professionele studies Kunst en Vormgeving 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Professionele studies
 • Kunst en Vormgeving
Vakgebieden
 • Professionele studies (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Professionele studies Kunst en Vormgeving

  Een Master of Professional Studies (MPS) is een post-baccalaureaat bedoeld om praktische kennis, ervaring, en de analyse samen in een interdisciplinair vakgebied met het doel zich meer specifiek binnen dat gebied.

  Wat zijn Professional Studies in Art and Design? Een Master of Professional Studies met deze concentratie kan slijpen op toegepaste gebieden zoals verlichting of interieur of kunnen uitsluitend op de computer en web games ontwikkeling kijken. Cursussen kunnen klassen in het ontwerp en het concept, psychologie, informatica, toepassing en duurzaamheid, strategisch management, economie, project management en branding en marketing. Dit soort graad streeft naar afgestudeerden voor actieve leidende rol voor te bereiden in concrete projecten, van visualisatie tot voltooiing.

  Een van de grote voordelen van een professionele studies programma is de mate van contact een student ervaart met leiders in hun vakgebied. Bijvoorbeeld, in de Master of Games Development programma, studenten kunnen naast de professionele ontwikkelaars werken tijdens projecten, en hebben de kans om hun eigen ontwerpen te tonen aan de industrie leiders. Studenten kunnen relaties die verhuizen uit de klas en in hun carrière koesteren.

  De kosten van een graad kan verschillen van universiteit tot universiteit. Neem contact op met de school van uw keuze om uit te vinden de details met betrekking tot het onderwijs en registratie schema.

  Een Master of Professional Studies in Art and Design kan veel carrière mogelijkheden om de afgestudeerde te bieden. Specifiek onderzoek kan leiden tot een positie in het interieur voor de gezondheidszorg.Er is behoefte aan professionals in zowel de private sector en in gemeenschappen voor duurzame planning en ontwikkeling. Lichtontwerp heeft toepassingen op alle gebieden van architectuur, van het hoofdkantoor naar het theater. De gaming industrie zoekt vernieuwers die de opleiding en ervaring om hun creaties op de markt te brengen. Ontwerp en de ontwikkeling van vaardigheden zijn zeer inzetbaar in de elektrotechniek, onder andere gebieden.

  Ontdek onze uitgebreide database voor programma's die laten zien hoe je de volgende stap in je professionele carrière in de kunst en vormgeving te nemen. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.