Keystone logo

12 Master Opleidingen in Business Studies Klantenrelaties 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Business Studies
 • Klantenrelaties
Vakgebieden
 • Business Studies (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Business Studies Klantenrelaties

  Na het behalen van een bachelor's degree of een andere undergraduate degree, is het mogelijk voor studenten om hun studie voort te zetten om extra voordelen voor hun loopbaan te krijgen. Een dieper begrip en beheersing van uw vakgebied kan worden bereikt door het verdienen van een master's degree.

  Wat is een Master in Customer Relations? In tegenstelling tot een typische opleiding in het bedrijfsleven, het bestuderen van klantenrelaties bevat elementen van interpersoonlijke vaardigheden. Dit soort programma bevat een groot aantal algemene business courses, zoals boekhouding, financiën, marketing, en resource management, evenals cursussen met betrekking tot communicatie, met inbegrip van sociale netwerken, telefoon technieken, en client rapport. Studenten die dit soort programma's in te voeren zal zich specialiseren voor hun carrière.

  In aanvulling op de kwalificatie studenten voor op hun carrière, master's degree programma's helpen wetenschappers ontwikkelen van uitstekende communicatieve vaardigheden die van toepassing zijn op elke positie zijn.Daarnaast kunnen de studenten gebruik maken van de specifieke focus van hun diploma voor te bereiden op hun gewenste carrière focus.

  Het specifieke school en programma je enorm kiest invloed op de kosten van het behalen van je master degree in klantrelaties. In feite is de staat van studie speelt ook een rol bij het bepalen lessen. U zult beter voorbereid zijn als je de kosten in gedachten te houden terwijl het onderzoeken van programma's.

  Terwijl de interpersoonlijke vaardigheden ontwikkeld in een relatie met de klant opleiding zal helpen afgestudeerden in vele soorten van posities, de typische gebied voor afgestudeerden van dit programma is in de verkoop. Het is mogelijk om te werken met publieke en private bedrijven als sales associate, sales manager, account manager, of vertegenwoordiger. De benodigde communicatieve vaardigheden ook dit soort afgestudeerden aantrekkelijk voor leidinggevende functies te maken.

  Om het proces van het verdienen van uw graduaat in relatie met de klant te beginnen, is het best dat u eerst een programma dat aan uw behoeften voldoet. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.