Keystone logo

1 Master Opleidingen in Business Studies Verkoop Key Account Management 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Business Studies
  • Verkoop
  • Key Account Management
Vakgebieden
  • Business Studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

Master Opleidingen in Business Studies Verkoop Key Account Management

Met een Master in Key Account Management, afgestudeerden zijn ingewijd in hoge posities binnen een aantal bloeiende industrie. De opgedane kennis van deze geavanceerde graad maakt toekomstige werkzoekenden zeer gewaardeerde onderdelen van die bedrijven die op zoek om competent te beheren het contract proces.

Voor studenten nieuwsgierig naar wat is een Master in Key Account Management, dit gebied van studie omvat veeleisende kennis van zakelijke contracten en hoe ze direct invloed uitoefenen op de werkrelaties tussen een aantal entiteiten. Cursussen zal een grondige analyse van de concepten integraal te onderhandelen op hoog niveau opdrachten betrekking hebben, en instructeurs zijn het bedrijfsleven professionals om een ​​real-world perspectief aan studenten veroorloven.

Een groot voordeel van deze programma's is de mogelijkheid om te werken in vrijwel elke denkbare industrie. Dit zorgt voor flexibiliteit om afgestudeerden op zoek naar onbegrensde mogelijkheden over de hele wereld.Afgestudeerden kunnen ook verwachten dat veel lucratieve kansen op werk dankzij het niveau van het onderwijs betrokken zijn, waardoor ze een leider maakt op het gebied van key account management.

De totale kosten van het collegegeld voor het verkrijgen van een master's degree varieert nogal, afhankelijk van een aantal factoren. Bij het zoeken naar een prospectieve school, moeten de studenten ook informeren over de totale kosten van het collegegeld te waarborgen, is de juiste pasvorm voor hen.

Voor zover carrière betreft, die het bezit van een Master in Key Account Management kan een verscheidenheid van het belonen en bevredigende vooruitzichten op een baan na je afstuderen verwachten. Dit omvat een aantal leidinggevende functies voor high-profile bedrijven op zoek naar hulp bij de fusies en overnames proces, dat het beheer van contractuele geschillen tussen een aantal belangrijke spelers gaat. Afgestudeerden kunnen ook veilig werk als top-level onderhandelaars, dat is een waardevolle capaciteit over de corporate wereld.Andere carrière opties omvatten sales director, business engineer, en posities verband houden met projectbeheer.

Terwijl voortgezet onderwijs is belangrijk, niet alle studenten de middelen hebben om lessen op de school van hun keuze. In dit geval, kan online lessen een goede optie zijn. Veel instellingen bieden online cursussen aan die de studenten in staat om fysiek lessen, als gevolg van lastige locatie of gebrek aan tijd. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.