Keystone logo

11 Master Opleidingen in Talen Japans 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Talen
 • Japans
Vakgebieden
 • Talen (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Talen Japans

  Voor diegenen die al een bachelordiploma hebben behaald en verder willen studeren in een academische omgeving of hogere beroepskwalificaties willen behalen om een ​​bepaalde carrière na te streven, biedt een masterdiploma die kansen. Het is het toegangspunt tot studies op graduate-niveau.

  Wat is een meester in het Japans? Deze graad nodigt studenten uit om geavanceerde studie in de Japanse taal te ondernemen met toegang tot onderzoek en onderwijsmiddelen. Cursussen kunnen betrekking hebben op het lezen en vertalen van Japanse taalteksten en klassiek Japans. De nadruk ligt typisch op het bevorderen van het begrip van de taal en cultuur, inclusief literatuur, filosofie en geschiedenis. Programma's kunnen ook betrekking hebben op mondelinge en schriftelijke Japanse communicatie, methoden om de taal te onderwijzen, tweetaligheid, fonetiek en planning en beleid voor opvoeders.

  Studenten volgen een mastergraad in het Japans, voornamelijk om hun beheersing van de Japanse taal te verbeteren en hun studies in de Japanse cultuur te verdiepen. Ze kunnen hun mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden aanscherpen, effectieve lesmethoden leren en hun onderzoeksvaardigheden verbeteren.

  De kosten van studeren voor een Master in het Japans variëren, afhankelijk van de duur van het programma, de onderwijsinstelling en het land van herkomst. Graden in dit veld kunnen twee tot vier jaar duren om te verdienen.

  Afgestudeerden van Master in Japanse programma's kunnen experts worden in de Japanse taal, cultuur en maatschappij. Ze zijn vaak hooggekwalificeerd en getraind om Japans te onderwijzen op verschillende niveaus. Academische loopbanen als docenten en onderzoekers zijn de meest waarschijnlijke optie, met doctorale studies als volgende stap na het voltooien van de masteropleiding. Andere baanopties kunnen bestaan ​​uit een adviseur voor universitaire studie op universitair niveau in het buitenland of Japanse taalafdelingen en posities in bedrijven waar vloeiend Japans vereist is.

  Er zijn online en persoonlijke campusprogramma's beschikbaar, met voltijdse en deeltijdse opties die wereldwijd beschikbaar zijn om aan uw planningsbehoeften te voldoen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.