Keystone logo

2 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Literatuur Italiaanse Literatuur 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Literatuur
  • Italiaanse Literatuur
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Literatuur Italiaanse Literatuur

Een master 's is een geavanceerde graad die typisch wordt verdiend binnen één tot drie jaar. Het invullen van deze studie bewijst competentie in een gespecialiseerd gebied van focus. Deze graad wordt aangeboden door een verscheidenheid van hogescholen en universiteiten.

Wat is een Master in de Italiaanse literatuur? In dit programma zullen de studenten de literatuur, geschiedenis en cultuur in verband met Italië te leren. De meeste studenten zullen dit programma in te voeren met een praktische kennis van de Italiaanse taal en zullen hun opleiding in het begrijpen verder, lezen en spreken van de taal. Cursussen worden gespecialiseerd, afhankelijk van de universiteit en de student loopbaan, maar kan onder meer onderwerpen als woordenschat, geschiedenis, zakelijke of culturele studies.

De studie, communicatieve en sociale vaardigheden die worden geleerd terwijl het verdienen van een Master in de Italiaanse literatuur zijn zeer gewenst door veel werkgevers.Een master's degree kan een individu krijgen toegang tot een groot aantal mid-level en een gevorderde arbeidsplaatsen te helpen.

De kosten van een Master in de Italiaanse literatuur is afhankelijk van vele factoren. Een aantal van de variabelen die van invloed zijn prijs onder meer de aard van de instelling die de graad, het land waar de school is gevestigd in, hoe lang de student nodig is om het programma te voltooien en de vraag of de student deelneemt aan de terugbetaling programma's aangeboden door hun instelling.

De focus van studies zal bepalen welk type van de carrière van een student wordt voorbereid met een Master in de Italiaanse literatuur. Sommige aandachtsgebieden kan onder meer het bedrijfsleven, onderwijs, taalkunde of public relations. Jobs die afhankelijk zijn van de kennis van taal en cultuur zal prominent aanwezig zijn. Posities als vertaler, tolk, opvoeder of internationale zakenman of vrouw kunnen allemaal toegankelijk zijn met deze mate. Veel van deze posities zal de optie voor internationale reizen hebben.

Het aanvragen van een master's degree kan online worden gedaan in een paar eenvoudige stappen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.