Keystone logo

21 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Islamstudies 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Theologie
  • Islamstudies
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (21)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Theologie Islamstudies

Een master is een graduaat dat studenten na te streven om hun kennis en vaardigheden te vergroten in hun gebied van studie. Meestal moet een bachelor's degree eerst worden verdiend. Deze graad kan direct leiden tot een carrière of voor verdere geavanceerde studies.

Wat is een Master in Islamic Studies? In dit programma, studenten een grondige blik op een scala van onderwerpen die betrekking hebben op de moslims en de islam in historische en hedendaagse perspectieven. Elk programma zal variëren, maar natuurlijk onderwerpen kunnen Rechtshandelingen teksten in daden van aanbidding te nemen; hedendaagse problemen in de politieke jurisprudentie; principes en de praktijk van de economische en sociale rechtvaardigheid; hedendaags islamitisch financieren; Arabische tekst lezen; en criminaliteit en filosofie van de straf in de islamitische jurisprudentie. Veel programma's zal een definitieve scriptie of onderzoek nodig.

Het verdienen van een master's degree is gunstig, waardoor afgestudeerden een concurrentievoordeel bij het zoeken naar een baan.Het bestuderen van de islam geeft ook de studenten een beter begrip van de culturen, religieuze perspectieven, en de mensen met wie ze te maken krijgen en het werken met.

De financiële eisen die betrokken zijn bij het verdienen van deze graad zal variëren van de ene plaats naar de andere. Studenten die geïnteresseerd zijn in dit pad van de studie zijn moeten rechtstreeks contact opnemen met de scholen om erachter te komen wat collegegeld en vergoedingen zouden zijn.

Personen met een Master in Islamic Studies hebben een verscheidenheid van carrières die ze kunnen kiezen. Sommige zijn voorzien van directe betrokkenheid bij de islamitische gemeenschap, terwijl anderen hebben een omgeving achter de schermen. Functiebenamingen kunnen bestaan ​​uit ambtenarij snel streamer, assistent politicus, overheid sociaal onderzoek officer, public affairs consultant, sociale onderzoeker, en public relations account executives.Andere carrièremogelijkheden waarin je diploma nuttig kunnen zijn, omvatten human resources officer, diplomatieke diensten Operational Officer, marktonderzoeker, en een krant journalist.

Vinden van de juiste school vandaag met behulp van onze database. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.