Keystone logo

69 Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Internationale Studies 2024

Filters

Filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Geesteswetenschappen Studies
 • Internationale Studies
Vakgebieden
 • Geesteswetenschappen Studies (69)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Master Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Internationale Studies

  Studenten die hun opleiding willen voortzetten nadat ze hun bachelordiploma hebben behaald, volgen vaak een masterdiploma. Een masteropleiding gaat dieper in op het door de student gekozen vakgebied en vereist vaak een reeds verbeterde kennis van het onderwerp.

  Wat is een master in internationale studies? De wereld krimpt, en daarmee komt een vraag naar professionals die begrijpen hoe een bedrijf te runnen of politiek te navigeren op een wereldwijde schaal. Internationale studies studenten kunnen leren de fijne kneepjes van sociaal-politieke culturen van over de hele wereld, evenals hoe te onderhandelen binnen die culturen. Ze hebben dan de kans om die vaardigheden toe te passen in een positie die van invloed kan zijn op de manier waarop de wereld functioneert. Cursussen richten zich meestal op mondiale aangelegenheden en buitenlandse praktijken.

  Afgestudeerden van internationale studies sluiten zich aan bij het personeel met sterke analytische vaardigheden en managementcapaciteiten. Ze weten vaak hoe ze moeten samenwerken met professionals uit alle hoeken van de wereld en kunnen met succes deals sluiten of het beleid in verschillende geografische regio's beïnvloeden.

  De tijd die het kost om een ​​masterdiploma te behalen, hangt grotendeels af van de vraag of de student voltijds of deeltijds gaat. Collegegeld kan ook fluctueren, afhankelijk van de vraag of de school privé of openbaar is en andere factoren. Toekomstige studenten moeten scholen vergelijken.

  Internationale studies afgestudeerden kunnen vele carrières nastreven. Internationaal bankieren is een levensvatbaar veld voor zakelijke studenten, waar ze bankier of financieel adviseur kunnen worden. Onderzoeksprogramma's zoeken ook afgestudeerden van internationale studies om onderzoekerrollen te vervullen. Zowel overheden als wereldwijde non-profitorganisaties zijn andere professionele manieren waarop afgestudeerden dit ook kunnen nastreven. Ze kunnen diplomaten of ambassadeurs worden, als ze daarvoor kiezen, of ze kunnen non-profitorganisaties als programmacoördinatoren dienen.

  Studenten die geïnteresseerd zijn in een Master in Internationale Studies kunnen professionele programma's van over de hele wereld vinden die zich op dit educatieve gebied specialiseren. Veel programma's zijn ook online beschikbaar. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.