Keystone logo

72 Master Opleidingen in Economische studies Economie Internationale economie 2024

Filters

Filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Economische studies
  • Economie
  • Internationale economie
Vakgebieden
  • Economische studies (72)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Master Opleidingen in Economische studies Economie Internationale economie

Met de vooruitgang in de informatietechnologie en transport technologieën in de afgelopen decennia, goederen en diensten reist over de grenzen sneller en efficiënter dan ooit tevoren. Het is steeds moeilijker geworden om te anticiperen op de veranderingen in markten als gevolg van deze activiteit. Dat is de reden waarom de sterk ontwikkelde analytische vaardigheden van mensen met een Master in International Economics zijn nodig bij de overheid en de industrie.

Wat is een Master in International Economics? Het is een geavanceerde graad, dat het begrip van de economische activiteit in het bijzonder met betrekking tot de internationale handel bevordert. Het ontwikkelt verder de theoretische kennis van micro- en macro-economie aan oplossingen voor problemen in verband met het verkeer van goederen in alle geografische en politieke grenzen te vinden. Onderwerpen van onderzoek zijn onder andere de handelspolitiek, belastingen en wisselkoersen. Sommige programma's bieden ook cursussen met betrekking tot de economische ontwikkeling en de impact handel heeft op de opkomende economieën.

Afgestudeerden zijn uitgerust met de analytische vaardigheden en capaciteiten om de marktomstandigheden te evalueren en aanbevelingen voor het beleid. Deze studenten hebben meer dan alleen geavanceerde kritisch denken vaardigheden. Ze zijn ook gewapend met de theoretische en historische kennis van de internationale handel kwesties. Ze zijn in staat om een ​​uitgebreide analyse van de problemen. Studenten leren software tools te gebruiken om te verzamelen en te evalueren sets van gegevens. Veel programma's ook communicatieve vaardigheden te verbeteren door middel van geavanceerde schrijven en presenteren projecten.

De kosten van een Master in International Economics varieert. Studenten moeten voor gedetailleerde informatie over vergoedingen en collegegeld contact opnemen met de toelating afdeling van hun gekozen instelling.

Afgestudeerden werkgelegenheid bij de overheid of commerciële sectoren vaak vinden. Onderzoek posities en analist banen zijn gemeenschappelijk. Internationale bedrijven waarderen de vaardigheden en capaciteiten van deze afgestudeerden, en het is mogelijk om in het buitenland te vinden.Regeringen moeten deze studenten om de effecten van de tarieven, quota en handelsovereenkomsten te evalueren. Veel van deze programma's bereiden studenten naar hogere niveaus van onderwijs te zoeken, en wat kan uiteindelijk werk als professoren op de universiteit universiteiten vinden.

Het is belangrijk om te beginnen onderzoeken opties zo spoedig mogelijk. Terwijl velen misschien liever een traditionele stijl universiteit te gaan, online cursussen is ook beschikbaar voor mensen met plannen of geografische moeilijkheden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.